perjantai 27. marraskuuta 2015

The Plumps Solid Conditioner

Kuohkeat kutrit? Kyllä kiitos. Siksi ostoskoriini sujahti heti tämä Lushin melko uutukainen hoitoaine. Kyseessä on siis kiinteä hoitoaine heille jotka haluavat volyymia hiuksiinsa. Hoitoaine sisältää mm. hienoa merisuolaa, hunajaa ja seetriä. Merisuolahan on tuttu suolasuihkeista ja sillä on tuuheuttava efekti hiuksissa.

Hoitoainetta hierotaan kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa hetken aikaa ennen huuhtelua. Itse huomasin että on paras kastella palanen ensin lämpimän suihkun alla, antaa olla hetken aikaa ja alkaa sitten hieroa palasta käsien välissä kunnes siitä alkaa irrota valkeaa "kiinteää vaahtoa" käsiin. Käsistä hoitoainetta on helppoa hieroa kutreihin ja hiusten latvoihin hieroin vielä palasta itsessään.

Tuoksua tulee santelista. Itse koen tuoksun hyvinkin rentouttavaksi. Tuoksua jää hieman hiuksiin huuhtelun jälkeen, itse en testimielessä laittanut tämän hoitoaineen jälkeen mitään jätettäviä tuotteita. Yllättävän helposti hiukset oli harjattavissa pesun jäljiltä. Huomautettakoon että hiusharjana minulla toimii ikisuosikkini Tangle Teaser.

Seuraavana päivänä tukka oli verrattain kuohkean oloinen. Kotiäitinä hiukseni ovat nykyään usein nutturalla tai letillä, toisin sanoen poissa pikkumiehen käsistä. Hän kun tykkää kiskoa hiuksista. Mutta heille jotka voivat vapaasti kulkea hiukset hulmuten, saattaisi tästä olla hyötyä. Ainakin luonto kiittää pakkauksettoman tuotteen valinnasta. Hintaa hoitoaineella on 9,95 euroa.


Oletko sinä saanut apua kuohkeisiin kutreihin The Plumpsin avulla?
 


Solid conditionerINCI:
hieno merisuola, hunaja (mel), sitruunahappo, cetearyl alcohol & sodium lauryl sulfate, polyvinylpyrrolidone (PVP), guar-kumi (Guar hydroxypropyltrimonium chloride), hajuste (parfum), kiinansypressi absolute (Cupressus funebris), polyquaternium-88, stearyldimoniumhydroxypropyl laurylglucosides chloride, polyacrylate 21 (ja) acrylates / dimethylaminoethyl methacrylate copolymer, alpha-iso-methyl ionone, coumarin, limonene, Cl 45410
 
 
6 kommenttia:

 1. En ole kokeillut, mutta kiinnostuin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tykästynyt pakkauksettomaan kosmetiikkaan. Ja Lush on aina lähellä sydäntäni. <3 :)

   Poista
 2. Söpö pallero! Voisin kyllä kokeilla, tuuheus kelpaa aina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kiva, ja koostaan huolimatta oikein riittoisa käytössä vaikka mullakin tätä tukka on venähtänyt taas. ^_^

   Poista
 3. Mulla löytyy yksi noita palahoitoaineita odottamassa kokeilemistaan - täytyy myöntää, että on siellä odotellut jo ihan liiankin kauan. Saisikohan sitä tänään aikaiseksi sen vihdoin ja viimein testattua..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otitko kokeiluun? Mua aina kiinnostaa muiden kokemukset Lushin tuotteista. Itse oon löytänyt monia rakkaita tuotteita Lushin valikoimasta ja tietenkin kiinnostaa onko ne muille yhtä mieluisia tai toimivia? :)

   Poista