maanantai 2. marraskuuta 2015

Ihanan makea huulikuorinta - Santa´s Lip Scrub

Tänään esittelyssä Lushin ihana Santa´s Lip Scrub- huulikuorinta. Tämä sokerikuorinta on joulutuote, mutta onneksi Lushilla on tarjolla muitakin huulikuorintoja kun nämä loppuvat joulun jälkeen. Esimerkiksi Bubblegum tai Popcorn. Lushin verkkokaupassa Santa´s Lip Scrubia kuvaillaan seuraavasti:


"Kolakarkin ja kirsikoiden makuinen ja tuoksuinen huulikuorinta. Pehmeiden ja maukkaiden huulten puolesta, Santa’s Lip Scrub! Kuori huulesi hellästi sokerilla ja anna neitsytkookosöljyn kosteuttaa ne täydellisiksi. Ja sitten voitkin nuolaista jämät parempiin suihin. Tämä huulikuorinta maistuu ihan kolakarkilta (niin kuin suudelmasikin sen käytön jälkeen). Huulikuorinta sisältää myös pieniä sydämiä, jotka voit myös syödä. Muista tämä ennen kuin menet mistelinoksan alle odottamaan…"


Huulikuorinnan käyttö on hyvin simppeliä, jos huulillasi on huulipunaa niin poista huulipuna normaalisti. Ota nokare kuorinta-ainetta ja levitä huulille kevyesti hieroen. Lopuksi kuorinta huuhdellaan vedellä pois. Itse suosittelen levittämään huulille lopuksi vielä kosteuttavan huulivoiteen. Hintaa 25 gramman purkilla on 11,50 euroa. Tämä on käytössä melko riittoisaa jos et nyt joka päivä huulia kuori...

Ps. ei haittaa vaikka tätä kuorintaa vähän "vahingossa" söisi huulilta kuorinnan aikana. Tämä kuorinta maistuu oikeasti kolakarkeille ja kirsikalle. Tästä syystä olenkin Lushin fani. En sokerikuorinnan maun takia, vaan koska Lush valmistaa tuoretta käsintehtyä kosmetiikkaa ja ainesosat ovat joko suoraan luonnosta tai ne ovat turvallisia keinotekoisia raaka-aineita. Luonnonantimista osa on vieläpä luomua. Asiasta kannattaa lukea enemmän täältä.

Huulikuorinta kuulostaa erikoiselta kosmetiikkatuotteelta eikä ehkä niin tarpeelliselta, mutta itse tykkään tästä tuotteesta. Jos et halua ostaa erikseen kuorintaa, niin voit kevyesti hammasharjallakin huulia. Kuvassa näkyy toinenkin Lushin joulutuote, nimittäin Santa Baby Lip Tint joka on erittäin punainen huulivoide.
 
Mitens teidän huulikuorinnat? Tuleeko tehtyä ja millä tuottein?



Lushies



INCI:
Sokeri, Kirsikka- ja taateliuute luomujojobaöljyssä(Prunus cerasus; Phoenix Dactylifera; Simmondsia chinensis), Kookosmaitojauhe (Cocos Nucifera), Kylmäpuristettu Kookosöljy (Cocos nucifera), Persialainen limeöljy (Citrus aurantifolia), Anisöljy (Illicium Verum), Mustapippuriöljy (Pi nigrum), Bentsoehartsi (Styrax tonkinensis pierre), Glyseriini, Unikonpunainen kimalle; Lumihiutalekimalle (Potassium aluminium silicate, Titaanidioksidi, Väri 16255, Väri 47005), Citral, Geraniol, Linalool, Makuaine, Punaiset syötävät sydämet (Hydroxy propyl methyl cellulose, PEG 400, Sodium carboxymethyl cellulose, Väri 16255)





8 kommenttia:

  1. Tykkään tuosta kuorinnasta, toinen purkki menossa ja onneksi on jo ensi vuosikin turvattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on purkkainen Bubblegum jo odottassa. En raaski ostaa tätä varastoon..ehkä.... :D

      Poista
  2. Mulla on Jane Iredalen puikko, joka on just loppumassa. Pitää varmaan hakea tilalle tuo joulupukin kuorinta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan Joulupukin kuorintaa.. vaikka jouluihminen en olekaan (tai näin mä oon uskotellut itselleni ja silti löydän itseni googlettamasta joulusafaria Lapista....) :)

      Poista
  3. Tuo Lush on kyllä aivan ihana ja on postaukseenkin päässyt:
    http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/10/pari-ihanaa-joulutuotetta-lushilta.html
    Tuon lisäksi löytyy puikossa oleva kuorinta:
    http://blingershimmer.blogspot.fi/2015/04/elf-lip-exfoliator.html

    ..mutta kyllä tuo Lush vie ehdottomasti voiton ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota elfin kuorintaa oon joskus ollut ostamassa, mutta en sitten tehnytkään tilausta. Ja onhan Lush vaan niin <3 :)

      Poista
  4. Siis mä rakastuin näihin molempiin tuotteisiin, kuorintaan ja huulipunaan ! omassa blogissani on parin päivän sisällä lush arvontaa, tuu ihmeessä osallistumaan :)

    VastaaPoista