keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Trind Nail Repair Natural Kynnenvahvistaja

Tämä kynnenvahvistaja lupaa hyväkuntoiset ja kestävät kynnet kahdessa viikossa. Se onkin myydyin Trindin tuotteista. Sitä suositellaan liuskoittuville, katkeileville ja hauraille kynsille. Chek! Nail Repair lupaa pitää kynnet vahvoina, mutta myös joustavina ettei ne napsahtele kuivuuttaan poikki. Tämän olen omistanut ennenkin Livboxista tulleena ja nyt se tuli syyskuun Livboxin tilaajille  uudelleen näytekokoisena (4ml). Kuvissa on oma 9ml eli täysikokoinen tuote.

Tätä käytetään aluksi kuuriluontoisesti, joka päivä lakataan kynnet kahden viikon ajan. Edellisen päivän lakka poistetaan ennen uuden lisäämistä. Käytettäväksi suositellaan asetonitonta kynsilakanpoistajaa. Kahden viikon jälkeen pidetään viikon tauko, jonka jälkeen Nail Repairia käytetään kerran viikossa ylläpitoon. Nail Repair jättää kynnelle kiiltävän pinnan, mutta tästä on olemassa mm. mattapinnan jättävä versio. Tunnusta että usein jaksan viikon verran puuhailla kynsilakan poistamisen ja uudelleen lakkaamisen parissa ja sitten se jää. Tämä muuten sisältää formaldehydiä, tiedoksi heille jotka ko. ainetta välttelevät kosmetiikassa. Itse en ole formaldehydille herkistynyt, mutta kynsinauhoille saakka lakkaa en koskaan vie jos tiedän sen sisältävän tätä ihoärsytystä aiheuttavaa ainetta. Trindin kynnenvahvistajan pullossa on hyvät merkinnät ja ohjeistukset käyttötavasta.

9ml pullo maksaa noin 17 euroa. Monet ovat tätä kehuneet ja toiset luottavat enemmän O.P.I:n Nail Envyyn. Itse olen käyttänyt molempia, mutta voisin pitää kynsille tämän kuurin uudelleen nyt kun hormonit eivät enää takaa pitkiä vahvoja kynsiä. Mielestäni tämä on yhtä hyvä Nail Envyn kanssa, kunhan jaksaa puuhailla kynsien kanssa aluksi päivittäin.
 
Millaisia kokemuksia teillä on kynnenvahvistajista?
 
 

Trind nail repair
Trind nail repair

6 kommenttia:

 1. Itse en voi niitä vahvistajia käyttää kun omat kynnet vahvat. Välillä joudun kuivuuden takia käyttään Opin Nail Envy Dry & Brittleä ja se toimii itsellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sinä onnekas. Raskauden aikana mun kynnet (ja hiukset) kukoisti. Ei enää... Toi Dry & Brittle onkin uus tuttavuus, pitää perehtyä siihenkin. :)

   Poista
 2. Mä ostin messuilta Mereneidin Nail Condionerin, jossa on siis mm. keratiinia ja kosteuttavia ainesosia. Sitä pitäisi kanssa käyttää pari viikkoa päivittäin, jota ajattelin nyt kokeilla. Yleensä mulla on aina kynnet lakattuina, mutta nyt meinasin katsoa, tapahtuuko kahdessa viikossa mitään. Tuon pitäisi auttaa myös kuiviin kynsinauhoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ilmoittelehan kuinka tuo toimii sinulla. Jännää että kuivat kynsinauhat saa huollon samassa, koska esimerkiksi tätä Trindiä ei saa kynsinauhoille päästää.

   Poista
 3. Mielestäni tuo Trind on ihana ja jättää kynnet tosi nätiksi, sellaisiksi, että ihan niidenkin kanssa pärjää pelkästään. Kuivuu vaan aika hitaasti, jos jotain miinusta täytyy etsiä.

  Kivaa sunnuntaita Sonja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lakkailen nykyään iltaisin/öisin kun on ns. omaa aikaa touhuilla niin siinä kirja/lehteä lukiessa en huomaakaan hitaasti kuivumista (paitsi jos pitää käydä vessassa, apua!) :D

   Ihanaa alkanutta viikkoa :)

   Poista