keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Tigi S- factor Diamond Dreams shampoo ja hoitoaine

Tämä kaksikko tuli Turkumiitin goodiebag-kassissa ja pääsi kunnon testeihin hamppuisen tukkani kanssa. Kaksikko lupaa hiuksille 76% enemmän kiiltoa timanttipölyn, kašmirin, samppanjan ja murskattujen helmien avulla. Timanttipölyä? Aika ylellistä vai mitä?

Shampoo lupailee pestä hiukset hellävaraisesti samaan aikaan niitä hellien ja raviten tehden niistä pehmeät ja kiiltävät. Shampoo on sulfaatiton ja se sisältää myös UV-suojan. Shampoo kyllä pesi hiukset hyvin, narskuvan puhdasta jälkeä en saanut yhdellä pesulla. Tuplapesulla se voisi onnistua. Oman kokemuksen mukaan shampoo ei myöskään vaahtoudu hurjasti ja se jättää hiuksen siloisemman tuntuiseksi huuhtelun jälkeen. Tuoksu on juuri sitä Tigin karkkimaailmaa.

Hoitoaine lupailee samoja asioita ja näitä suositellaankin käyttämään yhdessä. Myös hoitoaine sisältää UV-suojan joka on todella hieno juttu etenkin kesällä. Suuria lupauksia ja juuri sellaisia joita itse kaipaan tähän kuivaan peltoheinäkasaani jota tukaksi joskus on sanottu. Olin ihmeissäni kun tämän kanssa hiuksista oikeasti tuli ihan pehmeät ja kyllä niissä kiiltoakin näytti olevan vaikka hiukset ovatkin todella kuivat tällä hetkellä. Saako syyttää hormoneja vielä?

Kaksikon tuoksussa kerrotaan olevan karhunvatukkaa ja litsiä, mutta itse koen sen edellä mainitusti Tigimäiseen tyyliin hyvin hedelmäisen-karkkimaiseksi. Rakastan tuoksuvia juttuja eikä tämä tee poikkeusta. Mutta jos et tykkää kovin tuoksullisesta kosmetiikasta niin tämä ei ehkä ole sinun juttusi. Plussaa annan myös pakkauksesta. Näissä on napsautuskorkki, joten ei tarvitse metsästää suihkun lattialla karkuun pomppivia korkkeja. 

250ml shampoo maksaa noin 25 euroa ja saman kokoinen hoitoaine noin 27 euroa. Suosittelen kokeilemaan jos kuivat pörröhiuksesi kaipaavat taltuttajaa. Minä olin ainakin vakuuttunut pehmeämmistä ja kiiltävämmistä kutreistani. Tykkään.
 
 
Hemmottelisitko sinä kutrejasi tällä kaksikolla?
 


IMG_20150610_095744
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti