torstai 29. lokakuuta 2015

Snowman - suihkussa lumiukon kanssa

Nappasin mukaani suihkuttelemaan tämän veikeän letkeän lumiukon. Valkoinen liukas tyyppi asustelee purkissa, mutta kädelle otettuna se näyttää epämääräisesti löllöltä lumiukolta. Mitä muuta voisi odottaa shower jellyltä eli pikaisesti suomennettuna suihkuhyytelöltä? Mies kyllä heti tunnisti hahmon kädelläni eikä edes luntannut purkin kyljestä.

Kuten arvata saattoi, on tämä lumiukko joulutuote, mutta Lushin valikoimasta löytyy muutama muukin shower jelly. Kirjoitushetkellä valikoimassa on Needles And Pine ja piristävä Whoos. Lisäksi löytyy myös ihana halloween-lepakko Nightwing ja jouluinen Santa´s belly, jotka ovat myöskin kausituotteita tämän lumiukon ohella.

Miten tämmöisen hytkyvän löllykän kanssa sitten pärjää suihkussa? Yksi vaihtoehto on käyttää tätä palasaippuan tavoin, mutta liukas tyyppi saattaa karata käsistäsi hyvinkin vikkelästi. Toinen vaihtoehto on murtaa/leikata jellystä pieniä paloja ja esimerkiksi pesusienen tai luffan kanssa vaahdottaa jelly pehmeäksi vaahdoksi. Itse en ole raaskinut lumiukkoa lähteä leikkailemaan vaan jahtaan sitä tarpeen vaatiessa pienestä kylpyhuoneestamme. Purkin kyljessä vinkataan myös kokeilemaan tätä pakastettuna, lumiukko siis pakkaseen ja nappaat mukaan ennen suihkuun menoa. Kuulostaa kovin viileältä. En ole itse testannut.

Snowman tuoksuu makealta ja piristävältä, johtunee sen sisältämästä sitruunasta ja bergamontista. 100 gramman kokoinen minilumiukko maksaa 9,95 euroa ja on saatavilla nyt. Mieskin tykkäsi tästä tuoksusta vaikka usein nyrpistelee liian makeille Lush-tuoksuilleni. Tätä voisi siis suositella heille joille Lushin Snow Fairy on aivan liian makean karkkimainen tuoksu. Tämähän olisi aika symppis joululahjakin!


Onko sinun suihkussa käynyt Lushin jellyjä?
Ihastuisitko jos joulupaketista tulisi symppis lumiukko?
 
 
 
snowmanlush

 
 
INCI:
Glyseriini, Porkkanauute (Daucus Carota Sativa), Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Karrageeniuute (Chondrus crispus), Hajuste, Buchu-öljy (Barosma Betulina), Sisilialainen sitruunaöljy (Citrus limonum), Bergamottiöljy (Citrus Aurantium bergamia), Titaanidioksidi, Lilial, Limonene, Methylparaben


8 kommenttia:

  1. Mä niin haluan tän lumiukon, on niin symppis, mulla pääsee suusta aina aww, kun näen tän! <3 Hassu, kun se on tossa purkissakin sen näköinen kuin olisi sulanut sinne. :D

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä ihana tyyppi! Mietin että pitäisikö ostaa tätäkin varastoon toinen, mua pelottaa että ens jouluna tätä ei saa.... :( (joo, tätäkään joulua juhlittu ja mietin jo seuraavaa.... :D)

    VastaaPoista
  3. Mulla on vielä viime vuoden lumiukkoa jäljellä ja onhan se tosi ihana suihkukaveri. Tykkään tuon tuoksusta tosi paljon, vaikka mulle kelpaa se makea Snow Fairykin varsin hyvin :D.
    Tänä vuonna jäi vähän harmittaan, että en tilannut sitä Nightwingiä...Lumiukon jätin tilauksesta ihan sen vuoksi, että tosiaan edellistäkin on jäljellä. Toivotaan, että lumiukko on valikoimissa taas ens vuonna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mullekin SF kelpaa oikein mainiosti... :D
      Lepakkoa mäkin vielä harkitsen ostavani... ainakin vielä sitä näyttäisi olevan tarjolla. <3

      Poista
  4. En oo näitä koskaan kokeillu, mutta tuumin, että tämmönen ois aika piristävä joululaja... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti. :)
      Taidan itsekin käydä ostamassa joululahjoja Lushilta (ja lahjon itseäni sillä kahvinaamiolla...) :)

      Poista
  5. Suihkussa Needles & pine, se tuoksu on täydellinen. Voisin vaan seistä suihkussa ja pestä itseäni, kun se tuoksu on niin nam. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, tota en ookkaan nuuhkinut! Pakko sekin testata jossain vaiheessa.. mulla on tuolla yks jelly odottamassa vuoroaan lumiukon jälkeen. Olen hiukan koukussa Lushiin.... :D

      Poista