tiistai 18. lokakuuta 2016

Snow Fairy on täällä taas!

Lushin jouluun kuuluu olennaisena osana tämä ihana glitter-hässäkkä, joka vieläpä tuoksuu melkoisen ihanalta. Itsekin päätin tätä hankkia suihkutuokioita ilahduttamaan. Pinkki purkkaisen söpö suihkugeeli pakostakin tuottaa hymyn huulille. Ostinpa tätä miehen siskollekin viime vuonna testattavaksi joulupakettiin. 

Snow Fairy tuoksuu karkkipäivältä. Se on makea ja sokerinen. Kun makeaan ja sokeriseen lisätään glitteriä - on tyttömäisyyden huipentuma aikalailla saavutettu. Jos tarvitsen hetken omaa aikaa, otan tämän mukaan pesutuokioon ja taas jaksaa hymyillä vaikka yöunet olisivatkin jääneet vähiin. Pienillä asioilla on oikeasti merkitystä arjessa, oli se sitten hyväntuoksuinen suihkugeeli tai se viisi minuuttia omaa aikaa suihkun lämmössä. Ja tätä herkkua on muuten tarjolla myös kilon pullossa!

Toivottavasti Lush ei jätä tätä jouluntuojaa ikinä pois valikoimastaan. Tänä jouluna voit myös hankkia kimaltavan Fairy Dust vartalopuuterin, jossa on sama tuoksu kuin Snow Fairyssa! Lisäksi lapsille ja lapsenmielisille on tarjolla tuttu FUN-saippua Snow Fairyn tuoksuisena. FUNin erikoisuus on sen muovailtavuus, voit muovailla saippuastasi vaikka yksisarvisen tai mörököllin lavuaarin reunalle. Sitä voi myös murustella vaikka kylpyveteen tai pestä sillä hiuksesi. Vain taivas on rajana tämän kanssa. Jos haluat ilahduttaa kaveria, niin pienen 100g pullon Snow Fairya yhdessä tuon FUNin kanssa saat valmiissa söpössä lahjapaketissa hintaan 18,95€.

Jos et vieläkään saanut tarpeeksesi, niin mikset kokeilisi Tooth fairy-hammastahnajauhetta? Tai Snow Fairy Body conditioneria eli vartalonhoitoainetta. Niin ja onhan meillä vielä kylpyammeeseen suloinen keijukaisen taikasauvakin eli Magic Wand-kylpypallo hauskassa muodossaan. Sitä voi pitää juokseva veden alla tai heilutella ammeessa istuessaan, tyyli on vapaa. Käyttötavasta riippuen siitä riittää useampaan kylpytuokioon kun jättää kuivumaan kun iloa on saanut tarpeekseen yhteen kylpyammetuokioon.

Ja halloweeniksi kannattaa kurkata Goth Fairy. Se ei tuoksu samalta, mutta antaa hipiällesi upean kimalluksen ja hohteen.


Kuuluuko Snow fairy sinunkin jouluusi?

 

Lush Snow Fairy


Lush Snow Fairy

8 kommenttia:

  1. Toi litran leka on jäätävä, varsinkin kun Lushin suihkugeeleissä on ainakin musta tosi riittoisa koostumus. :D Kyllähän se kuuluu munkin jouluun. <3 Olen ihan heikkona siihen Snow Fairy Body Conditioneriin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Pienikin (100g) pullo kestää ikuisuuden,, tosin olen aina ajatellut pihisteleväni niiden käytössä... Hyvä että joku muukin on asiasta samaa mieltä. :D Tota vartalonhoitoainetta täytyy varmaan ostaa varastoon.

      Poista
  2. Lushin tuotteet ovat kyllä niin herkkullisen näköisiä <3

    http://inka-allornothing.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkonäkö ja tuoksut on todella Lushin ihanuuksia, kaikkien muiden hyvien asioiden kanssa (pakkauksettomuus osassa tuotteita, eläinkokeettomuus, luonnolliset raaka-aineet osana tuotteita...)
      Lush = <3

      Poista
  3. Mulla on Snow Fairy Body Conditioner, joka tuoksuu hieman erilaiselle kuin perus-Snow Fairy. Siinä on kirsikkaa, joka mielestäni tekee tästä erityisen hyvän :)

    VastaaPoista