keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Schwarzkopf Essensity Color & Repair shampoo + hoitoaine

Tänään esittelen teille tämän Livboxin mukana tulleen kaksikon. Essensity-sarja on suunniteltu värjätyille hiuksille ja ymmärtääkseni juuri Essensity hiusvärien kotihoitosarjaksi. Usein värikäsitellyt hiukset ovat kuivat tai jopa vaurioituneet. Essensity lupaa kosteuttaa, korjata ja sulkea huokoisen hiuksen pintaa tehden hiuksista kiiltävät ja pehmeät - väriä hellien. Sarjan tuotteet sisältävät mm. granaattiomenaa, aloe veraa ja manteliproteiinia.

Tämän boksista tulleen Color & Repairin-linjan lisäksi on Color & Moisture-linja. Kokonaisuudessaan Essensitya markkinoidaan lauseella; "Luonnollista kauneutta". Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai silikoneja. Ne eivät myöskään sisällä keinotekoisia hajusteita.

 Color & Repair shampoo lupaa puhdistaa hiukset hellävaraisesti. Erikoista on ehkä se että shampoonkin tulisi antaa vaikuttaa hiuksissa 1-2 minuuttia. Shampoo sopii päivittäiseen käyttöön. Shampoo mielestäni pesee hiukset ihan hyvin, ei moitittavaa muttei herätä suuria tunteitakaan.
Shampoot eivät sisällä sulfaatteja eikä se vaahtoa tämän vuoksi kovinkaan runsaasti. Livboxin mukaan 250ml pullolla Ovh on 14,90 €.

Color & Repair hoitoaine lupaa selvittää ja rakennepaikata vaurioituneita hiuksia. Hoitoaineen tulee antaa vaikuttaa 2 minuuttia. Myös hoitoaine sopii päivittäiseen käyttöön. Hoitoaine tekee kuivasta latvastani silkkisen tuntuisen ja helposti aukiharjattavan. Kokeilin tätä niin että jätin jätettävän hoitoaineen tai öljyn laittamatta ja kyllä kuivat latvat tuntuivat silkkisiltä sormien välissä. Huomasin kuitenkin että hiukset tuntuivat rasvoittuvan nopeammin, tai ainakin ne tuntuivat olevan pesun tarpeessa jo seuraavana iltana kun yleensä pesen hiukset noin kolmen päivän välein. Etenkin jos harjasin hiukset useammin kuin kerran päivässä, niin rasvaisuuden tunne lisääntyi. Erikoista. Livboxin mukaan 200ml pullolla Ovh on sama 14,90 €.


Livboxin mukana tulleet 50ml testerit riittivät itsellä 4-5 käyttökertaan kun hölväsin ensimmäisellä pesukerralla aineita reilulla kädellä. Jäin pohtimaan ostaisinko tuotteita täydellä hinnalla, en shampoota mutta hoitoaineen ehkä.
 
 
Onko joku löytänyt tästä Schwarzkopf Essensity-sarjasta suosikkia itselleen?
 
 
 
20150817_133610

2 kommenttia:

  1. Itse en pitänyt yhtään näistä, etenkin shampoo jätti kylmäksi, ei vaahtoutunut juuri lainkaan (ainakaan omaan makuuni) joten kiertoon lähtivät :/.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkään en shampoolle syttynyt, mutta hoitoaine oli ihan ok, mutta tosiaan ihmettelen kun hiukset tuntui rasvaisilta niin pian. Nyt kun on taas toiset aineet käytössä niin pesuväli piteni helposti. Jännä juttu.

      Poista