torstai 15. lokakuuta 2015

Moisturizing Gloves, Jojoba Oil & Aloe Vera Extract

Tänään hoidetaan käsiä. Esittelen pikaisesti nämä iHerbistä tilaamani korealaiset koti spa-käsineet, joita käyttämällä käsiesi ihon juonteet häviävät ja anti-aging ainesosat nuorentavat ihoa. Ah. Tai näin ainakin myyntipuhe lupaa. Olen aiemmin esitellyt nämä jaloille tarkoitetut kosteuttavat sukat. Toimivat samalla idealla siis.

Käyttö tapahtuu seuraavasti: laitat käsineet puhtaisiin juuri pestyihin kuivattuihin käsiin. Hiero käsiä yhteen niin että vaikuttavat aineet pääsevät kaikkialle käsien iholle. Anna vaikuttaa 20-30 minuuttia tai vaikka yhden jaksollisen Game of Thronesia (tai mikä suosikkiohjelmasi ikinä onkaan). Ota käsineet pois ja hiero/taputtele loput vaikuttavat aineet käsien iholle. Valmista tuli.

Mitä mieltä itse olin? Näiden kanssa on kiva hemmotella itseään samalla kun katselee suosikki tv-sarjaansa. Älypuhelinten aikana tuli kokeiltua onnistuuko kuvan ottaminen nämä kädessä ja hyvin tuli kuvia napsittua puhelimen kameralla. Kun käsineet otti pois ja hieroi viimeiset tehotipat iholle, niin lopputuloksena oli pehmeät kädet. Ikävä kyllä pesen käsiäni niin usein etten kovinkaan pitkään saanut nauttia pehmeydestä. Kynsinauhat kyllä näyttävät edelleen paremmilta kuin aamulla ennen käsineitä. Pitäisi tehdä tämä hoito illalla ennen nukkumaan menoa. Tuoksuakin näissä on, mieleen tulee hento kukkaistuoksu, ruusua muttei ehkä sittenkään. Tuoksu ei myöskään jää iholle voimakkaana ja lähtee ensimmäisen käsienpesun jälkeen kokonaan.

Käsineitä on vain yhtä kokoa saatavilla. Hyvin jäi tilaa omien mielestäni isojen käsien lisäksi eli uskaltaisin lupailla näiden menevän naisille loistavasti. Tilatessani nämä olivat alennuksessa ja maksoivat jopa niinkin vähän kuin 0,50 euroa! Normaalisti hinta taisi olla parin euron paikkeilla. Ei suuri investointi jos tilailet iHerbistä muutakin.


Oletko testannut vastaavia tuotteita?MM2015

gloves
 
 
 
 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti