torstai 3. syyskuuta 2015

Visiitti Manskun Lushilla

Kävin ennen kesälomia Mannerheimintie 5:n uudessa Lushin liikkeessä. Jo kaukaa ulkoa houkuttelee Lush värikkäillä tuotteilla ja tuoksulla joka liikkeestä pölähtää oven käydessä. Sisustus on kaunis ja tuotteet ovat hyvin esillä. Etenkin tuoretuotteet houkuttavat esillepanollaan. Henkilökunta on auttavaista tässäkin liikkeessä, apua sain valintoihin kahdelta työntekijältä ja heidän kanssaan oli mukava höpötellä tuotteista. Lushilla on aina mukavaa asioida. Tyhjin käsin en suinkaan lähtenyt tälläkään kertaa...

Liikuntarajotteisille ja vaunuileville tiedoksi että liikkeeseen on noustava muutama porras eli apua saatat kaivata sisään pääsemiseksi. Itse onnekseni sain apua ihanilta ohikulkijoilta molemmin kerroin. Kaivokadun liikkeeseen pääsee ilman apujakin.

Nyt vain odotellaan Lushin uutuuksia joita on hetken aikaa lupailtu. Toivon että poistumassa oleva Ultimate Shine saisi yhtä hyvän korvaavan tuotteen. Myöskin Stepping Stonen poistuminen hieman harmittaa. Ja kohta joulutuotteetkin ovat taas täällä, joko se vuosi hujahti? Lushin joulutuotteista on tullut traditio itselleni.


Joko sinä olet käynyt Manskulla shoppailemassa?Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 

Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5
 
 
Lush Mannerheimintie 5

4 kommenttia:

 1. Mun on kyllä pakko päästä pian hypistelemään tuonne Lushille ja raahamaan puolet kaupan valikoimasta kotiin :D Helsingissä asuessa tuli käytyä Lushilla melkein kerran viikossa, mutta nyt en ole käynyt melkein vuoteen! No, suurempi syy ostaa seuraavalla visiitillä enemmän ja kiriä kaikki menneet kuukaudet samalla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon menossa tällä viikolla ja ens viikolla uudelleen kun uutuuksia on tulossa. Lush on mun julkinen salarakas. :D Kerrothan mitä kivaa pääsyt ostamaan kun pääset käymään liikkeessä? :)

   Poista
 2. Oi Lushille on ihana mennä :) tuoksuja, värejä, koostumuksia ja kokemuksia :) Pitäisi kokeilla jotain meikkejä Lushilta, ne vaikuttaa aika jänniltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Visiitti Lushille on oikea elämys! :D
   Blogissani on tulossa esittelyyn Lushin huulipuna. Heti kun saan kuvat napattua. :)

   Poista