tiistai 15. syyskuuta 2015

Rimmel 100% Waterproof Mascara

Tämän ripsivärin kanssa en tullut toimeen. Lopputulos on todella vaatimattoman näköinen eli siis aivan liian luonnollinen omaan makuuni. Ongelma on massassa. Sitä ei tahdo tarttua harjaan tarpeeksi makuuni ja saan dippailla harjaa massassa useasti yhden silmän kohdalla. Mutta kun tämän parittaa toisen ripsivärin kanssa, niin tuote on hyvinkin käyttökelpoinen. Ensin laitan ripsiväriä joka tuo ripsilleni kaipaamaani tuuheutta ja pituutta, lopuksi sinetöin ripsivärin tällä vedenkestävällä ripsivärillä.

Rimmel 100% Waterproof Mascaralla hintaa oli alle kymmenen euroa eli keskihintaisesta tuotteesta kysymys. Muutama lantti lisää niin saan vedenkestävän ripsivärin, joka toimii ripsilläni ihan yksinään tarvittaessa. Mutta koska toiset tykkäävät luonnollisemmasta lookista, niin vinkataanpa tästä tänne bloginkin puolelle. Ainakin tämä on vedenkestävä. Ja se pitää paikkansa. Mustan lisäksi saatavilla myös ruskea versio. Feeluniquessa tämä näyttää olevan nyt tarjouksessa hintaan 5,88 euroa.

Alla olevissa kuvissa ripsillä siis vain Rimmel 100% Waterproof Mascara. Älkää välittäkö harottavista silmistä. Bloggaaja on vähän väsynyt... muutoinkin päivän look oli naturel.
Rimmel 100% Waterproof Mascara
 
 
Rimmel 100% Waterproof Mascara
 
 
Rimmel 100% Waterproof Mascara
 

2 kommenttia:

  1. Musta toi on taas tehnyt kauniit ripset, mutta pidänkin luonnollisesta lookista. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen se joka haluaa kaiken: pituutta, runsautta, kaarevuutta ja vielä vedenkestoakin. Voin kertoa ettei ole löytynyt ripsaria joka yksinään toteuttaisi toiveeni :)

      Poista