lauantai 5. syyskuuta 2015

Meikkimonsterin maailmaa jo viisi vuotta!

Piskuinen blogini on harrastuspohjalta pyörinyt jo viisi vuotta! Tänä aikana olen muuttanut paikkakuntaa, opiskellut uuden ammatin ja tullut äidiksi. Ja aina vaan kiinnostus kosmetiikkaa kohtaan on säilynyt, vaikkakin välillä aikaa blogille ei olekaan löytynytkään riittävästi. Blogin ulkoasukin on kokenut muutoksia ja nimenkin kanssa olen paininut. Nimi on saanut jäädä ennalleen alkuperäisen lempinimen mukaisesti. Nyt elokuun lopulla päivitin sähköpostini Gmailiin. Kokonaan uutta ulkoasuakin olen miettinyt, mutta aika ei vielä ole antanut periksi sekoittaa pakkaa.

Mutta siis. Olisiko aika siis järjestää joku kiva synttäriarvonta teille lukijoille? No kyllä! Kiitos kuuluu teille rakkaat lukijat että blogini pörrää edelleen. Ilmoittelen arvonnasta heti kun olen saanut koottua teille mukavaa arvottavaa. Jotain kosmetiikkaa se tietenkin on...

Kävin muuten lukemassa ensimmäisen postaukseni ikinä ja liitän sen tähänkin mukaan nykyisin tiedoin (suluissa). Facebalmasin ensimmäisten vuosien postauksilleni, mutta en halunnut niitä hävittää, koska niiden myötä olen kasvanut bloggaajanakin. Jostain sen kasvunkin on lähdettävä liikkeelle.

Tänään on tiedossa mukava päivä kera kosmetiikkabloggajien. Instagramin puolelle varmasti ilmestyy kuvaakin päivästä. Kurkkaa siis sinne jos kiinnostaa mitä oikein tässä höpötän. En malta odottaa. Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää bloginsa synttäreitä kuin toisten kauneusbloggaajien seura.

 
.....

Minä olen...

Muutama sana minusta.

 
Olen 23-vuotias. (28-vuotias, ihoni alkaa olla jo ikääntyvien puolella kun valitsen kasvovoidetta!)  Omistan vaatekaapillisen verran kosmetiikkaa. (Vaatekaappi on muuttunut Malmin lipastoksi ja epämääräisiksi koreiksi vessassa sekä kynsilakat majailee Helmerissä.) Siellä on hittejä hutien joukossa sekä vielä kokeilemattomia tuotteita. --> Rakastan shoppailua. (Edelleen rakastan - mutta en entisessä määrin antaudu ostohimoille)

 
Seuraan useita meikki- ja lifestyleblogeja. Ne ovatkin lähes tulkoon salainen paheeni, jonka parissa vietän useita tunteja aikaa viikossa. Jos olen aikeissa ostaa uusia tuotteita, tarkistan aina vähintään muutaman bloggarin mielipiteen ennen ostamista. Näin saan arvokasta tietoa tuotteesta ja säästyn suuremmilta virhe-ostoksilta. (Pitää edelleen paikkansa, vaikka kaikki tuotteet ei kaikilla toimi yhtä hyvin ja silti on tullut muutama itselleni huti-ostos hankittua)

 
Syksyn tullen päätin aloittaa oman blogin pitämisen. Mikään päiväkirja tästä ei tule, vaan ideana on jakaa omia kokemuksia kokeilemistani/omistamistani tuotteista. Koska pankkitilini näyttää usein säälittävältä, ostan mieluusti markettituotteita ja etsin ebay-aarteita. Tietenkin minullakin on ne  suosikki tuotteet, jotka olen hyväksi havainnut ja joiden pariin palaan aina uudelleen ja uudelleen hinnasta huolimatta. (Ebay-ostelut jäänyt aika minimiin, kun tietämys uusista ostopaikoista on laajentunut. Myöskään markettikosmetiikkaa en enää ostele niin usein. Satsaan laatuun jos tiedän että hieman kalliimmalla saan jotain "parempaa".)

 
Mikään meikki-guru en ole, joten blogini tekstit eivät ole mikään kiveen hakattu fakta vaan omakohtainen mielipiteeni. Kommentoida saa vapaasti ja vinkkejäkin otetaan vastaan.  (Ehdottomasti pitää edelleen paikkansa. Mukavat kommentit lukijoilta lämmittää aina sydäntä. Kiitos kaikille kommentteja jättäneille <3)
 


12 kommenttia: