keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Lushin joulutuotteet ovat pian täällä!

Sain kutsun Lushin Manskun liikkeeseen nuuhkimaan tämän vuoden joulun tuoksuja. Ei tarvitse kutsua kahdesti että minut saa mukaan Lushille. Olin muutenkin menossa ostoksille, niin tämä kutsu sattui tulemaan juuri sopivasti.

Tutustuimme uutuuksiin ihanan käsikylvyn tuoksinassa Ruohenjuuresta hankittujen herkkujen äärellä. Siinä ohella kuorimme vieruskaverin kädetkin. On rentouttavaa olla toisen hierottavana. Tämän voisi ottaa ihan tavaksi- kuka lähtee mukaan organisoimaan käsihoito-iltoja kaveripiirissään? Voin taata että käsienhoito yhdessä kahvikupposen ohella piristää monen kaverin mieltä ja tulisi kuulumiset vaihdettua ihan kasvotusten.

Puuhailimme illan aikana myös tuorekasvonaamion. Oli hauskaa seurata kuinka tuorekasvonaamio valmistuu raaka-aine raaka-aineelta sekoitellen ja mittaillen. Hyvin oli tarkkaa puuhaa tuo valmistaminen. Saimme kotiin viemiseksi purkillisen tuota tekemäämme kasvonaamiota ja siitä tulette kuulemaan enemmän ihan omassa postauksessaan.

Osa tuotteista on vasta tuloillaan Suomeen ja Lushilaiset vinkkasivat että ensi viikon lopulla voisi olla jouluherkut katettuna- kannattaa seurailla esimerkiksi Facebookissa Lush Finlandin sivuja. Luulen että siellä saattaisi aikanaan olla vinkkiä kipittää paikan päälle tai verkkokauppaan shoppailemaan joulutuotteita.

Edellisvuoden joulutuotteet näyttivät tältä. Tänä vuonna löytyy ihan uusia juttuja kuin vanhoja tuttujakin- ja Snow Fairy-faneille on tullut ihana kimaltava vartalopuuteri! Kannattaa ehdottomasti tutkia jos Snow Fairy on vienyt sydämesi. Ihan varmaa on että muutamat joululahjat tulee Lushilta ostettua pukinkonttiin hyvissä ajoin.
 
 
Miltäs näyttää tämän vuoden tuotteet?
 
 

Lush joulu2015
 
 
Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015


Lush joulu2015

6 kommenttia:

 1. Oli hauskaa :) Ja onnea vielä siitä sun palkinnosta :D !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska tavata! Ja kiitos. Meni kyllä kylmän väreet kun tajusin että minua tässä palkitaan näin isosti. Hyvä etten pyörtynyt... :D

   Poista
 2. Oi joi joi, kun on herkkuja kuvia! Fanitan hirveästi Lushin tuotteita! ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen ihan hurahtanut myös Lushiin. Tarvitse kuin kuulla sana Lush niin oon ihan täpinöissäni... :D

   Poista
 3. Vihreä suihkugeeli näyttää sellaista must have. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Ja nuo kultaiset "sormukset" tuossa ketjussa pitää ostaa... :) Näkyy ylimmässä kuvassa oikeassa alareunassa.

   Poista