perjantai 18. syyskuuta 2015

Loppuneita tuotteita 06-08/2015

Kurkistellaan jälleen mitä on tullut käytettyä loppuun. Jos haluatte kuulla jostain loppuneesta tuotteesta tarkemmin niin vinkatkaa kommenttilootaan.

Neutrogenan Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser oli todella hyvä kesällä käytettäväksi. Voide jätti iholle raikkaan fiiliksen ja imeytyi iholle nopeasti eikä jättänyt rasvaista oloa. Käytin tätä usein meikin alle. Voisin ostaa uudelleen.

Tigi Catwalkin Fashionista-sarjan violet mask on tarkoitettu blondeille, mutta käytin tätä surutta kulahtaneen punaisen tukkani kanssa. Valitettavasti en osaa sanoa kuinka tämä taittaa keltaisuutta pois blondeista kutreista, mutta hoitavalta tämä tuntui. Hiukset jäivät silkkisen pehmeiksi.

Lushin Hot Toddy tuli käytettyä pois käsisaippuan roolissa, jouluinen fiilis kesällä oli jännä. Tosin mies ei kommentoinut muuta kuin vahvaa tuoksua, joten menköön. Punainen saippua kultaisin glitterein kuului siis joulukokoelmaan.

Doven Oxygen kaksikko hiuksille. En huomannut mitään erikoista, ihan perus ok kaksikko. Nämä lupaa puhdistaa hellävaraisesti, pitää yllä kosteustasapainoa sekä luoda hentoihin ja latteisiin hiuksiin uutta eloa ja volyymiä. Testereiden perusteella en oikein osaa sanoa, ehkä hiukset olivat hieman kuohkeammat. Edukkaitahan nämä ovat, 250ml maksaa noin 4 euroa kumpainenkin.

L´orealin kynsilakanpoistoaine oli näytekokoinen. Poisti tavallisen lakan kyllä, mutta vähänkin glitterisen koristelun kanssa oli ongelmia.

Ziaja Sensitive misellivesi oli hyvä tuote. Tykkäsin.

Yves Rocherin misellivesi ajaa asiansa myös. Olen ihastunut misellivesiin kasvojen ihonhoidossa.

Doven Deep Nourishing testeri on tullut Livboxista. Ihan ok.

Now Solutionsin seerumi. Tästä tykkään. Ehdotomasti. Mielestäni ihoni on ihan kivassa kunnossa näin lähes kolmikymppiseksi. Tätä tulen ostamaan kun muut kotoa löytyvät seerumit on testattu tai loppuneet.

Doven deodorantti Talc Soft. Edelleen ihan ok tuote mielestäni.

It´s awesome sävyttävä hiustenhoitoaine. Tästä tykkäsin. Antoi kivasti sävyä ja eloa kulahtaneeseen punaiseen tukkaani kun en jaksanut värjäillä.

Elea hiustenvaalennus on aiemminkin vilahtanut blogissa. Nyt uusi pakkaus. Toimii edelleen. Hintatasoltaan kohtuullinen, paketti maksaa noin 6 euroa. Omani ostin muistaakseni Citymarketista.

Lisäksi loppuun tuli kaksi Lushin palasaippua näytettä sekä täysikokoinen Movis kasvosaippua. Näistä en tajunnut ottaa kuvaa ennen niiden katoamista. Myös yksi normaalin ihon Konjac-sieni päättyi roskiin (tai se siitä oli jäljellä).

Lisäksi pieni kasa erilaisia testereitä (mm. voide ja meikkivoide) tuli kokeiltua, mutta en niitä lomalla jaksanut säilyttää kuvailuja varten. Ei mitään maailmaa mullistavia tuotteita siis.

Ensi kuussa yritän saada loppumaan tehokäytöllä muutaman lähes tyhjän purnukan. Täytyy todeta että esimerkiksi Lushin pakkaukseton kosmetiikka on kyllä mahtavuutta, kun jälkeen ei jää roskakasaa tai sitten osan pakkauksista voi palauttaa. Olisi mahtavaa jos tuotteisiin olisi enemmän re-filler-pakkauksia.


Millainen on sinun loppuneiden tuotteiden esimerkiksi kuukausittainen määrä?Loppuneita
 
20150821_121631
 
 
20150821_121540

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti