keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Framesi Morphosis After Sun - tuotteet mukaan aurinkolomalle

Framesi Morphosis After Sun tuotteet olen saanut Hannan miittikassista testattavaksi. Hyvä niin koska olinkin halunnut testata näitä jo hetken! Siirsin Tigin timanttiset hetkeksi syrjään ja nappasin nämä mukaan kesälomalle. Noh, lomalla ei montaa aurinkoista rantapäivää näkynyt, mutta näillä mennään. Syyskuussa Suomessa aurinko on harvinaisempi vieras, mutta en halunnut jättää näistä kirjoittamatta. Nappaatte mukaan ulkomaanmatkalle vaikka.

Shampoo on kehitetty irroittamaan erilaisia jäämiä hiuksista, esimerkiksi rannalla pöllyävää hiekkaa ja aurinkotuotteita. Se lupaa tehdä kutreistasi puhtaat, pehmeät sekä suojata hiuksia ennenaikaiselta ikääntymiseltä. After Sun Shampoo sisältää hibiskuskukkauutetta ja E-vitamiinia. Vaikka kesäloma olikin sitten heinäkuussa jotain aivan muuta kuin rannalla makoilua, testailin tätä mielelläni. Vaahtoa en saanut aikaan mitenkään ylenpalttisesti. Shampoo kyllä pesi hiuksista puhtaat, muttei "narisevan puhtaita". Pehmeäksi shampoo ei kuivaa hiuslaatuani saanut. Siihen tarvittiin hoitoaine. Tuoksu shampoossa oli hienostunut kukkaistuoksu, tykkäsin. 250 ml:n pullo on riittoisa ja maksaa noin parikymppiä. Plussaa annan korkin kierre-ominaisuudesta, ei ole mitään yhtä raivostuttavaa kun ympäri suihkua pomppiva pullon korkki. Ja ne kun tuppaa aina hyppimään kaapin tai pesutornin taakse turvaan.

After sun hoitoaine on korjaava ja kosteuttava. Se lupaa tehdä hiuksista shampoon tavoin pehmeät ja helposti kammattavat antaen hiuksille samalla kiiltoa. Tämä olikin selkeästi shampoota pehmentävämpi kaveri. Siinä missä shampoo jätti hiukseni hieman karhean oloisiksi, tämä kyllä pehmensi niitä mukavasti. Jos olisi pitänyt harjata hiukset auki shampoon jälkeen, ei se olisi onnistunut katkomatta hiuksia. Hoitoaineen avulla hiusten selvitys onnistui yllättävän hienosti. Tässäkin tykkäsin tuubimaisesta pakkauksesta. Ei irtoavia osia suihkutuotteisiini - kiitos. Jätin  lomalla hiuksiin jätettävät hoitoaineet hetkeksi pois, ei tämä hoitoaine saanut hiuksiani kiiltämään siinä määrin mitä toivoin. Minun kuivat kutrini kaipaavat ehdottomasti hiuksiin jätettäviä hoitotuotteita (ja hieman saksiakin -myönnetään).


Sun Protective Invisible Spray on suojaava ja rakennetta hiuksille antava suihke joka suojaa hiustenväriä haalistumasta auringossa. Tästä sitten tykkäsinkin edellistä kaksikkoa vielä enemmän! Pidin suihkeen tuntumasta, tosin ensimmäisellä kerralla liioittelin suihkeen kanssa ja lopputulos oli "lähmäinen" joten mieleni teki mennä suihkuun pesemään hiukseni. Mielestäni lettikampaukset pysyivät paremmin kuosissaan kun hiuksissa oli tätä suihketta. 100 ml pullo maksaa parisen kymppiä. Ensi kesänä täytyy pitää tämä tuote mielessä kun kaipaan hiuksille aurinkosuojaa, mukavaa tuoksua ja käsiteltävyyttä.

Framesi löytyy kampaamojen valikoimasta, googlettamalla löytynee oman paikkakunnan kampaamo. Ainakin hiuspohjan ongelmiin monet kampaamot (pikaisen googlettamisen jälkeen) tarjoavat Framesin hoitoja ja tuotteita.

 
Käytätkö sinä kesällä ja rantalomilla auringolta suojaavia hiustuotteita?
Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti