tiistai 1. syyskuuta 2015

Crazy Rumors - Banana Split

Hullut huhut ovat blogeissa jo kierrelleet tovin, mutta nyt minäkin voin yhden huhun verran niistä kirjoitella. Tämä huhu tuli Hannan miitin GoodieBagissa ja koska banaanisplit on herkkua, niin pääsi tämä huhu huulille heti. Harmiksenne ehdin tämän postauksen julkaisemaan vasta nyt kesälomien ja muiden hulinoiden jälkeen. Kyseessä on sen verran herkullinen huulivoide että nam!

Crazy Rumors heittäytyy samaan kastiin Hurrawin kanssa. Tämäkin huulivoide on 100% luonnollinen ja myös vegaaninen. Ja valinnan varaa kuulkaas löytyy aina limonaateista jälkiruokiin, yrtteihin, kahveihin ja niin edelleen. Jos täältä ei löydy sinulle jotain, niin huh. Olin ihan pökerryksissä kun kahlasin valikoimaa läpi. Voisin hankkia kaikki Sweet Treats- linkin alta löytyvät ihanuudet jo nimien perusteella.

Bananasplit on kulkenut laukussa mukana ja pysynyt mallissaan elokuun aikaisista helteistä huolimatta! Voide levittyy huulille hyvin ja kosteuttaa mukavasti. Parasta näissä on kyllä luonnollisuus ja vegaanisuus (vaikka vegaani en itse olekaan). Eläinkokeettomuus lämmittää aina sydäntä. Eikä näitä ole hinnalla pilattu ollenkaan, esimerkiksi Ruohonjuuresta oman huulivoiteen saa hintaan 5,95 euroa. Itse ajattelin jonkun makean herkun hankkia vielä kaveriksi... tätä kun tulee lisänneeksi ihan vain jotta pääsee nuuhkimaan makeaa tuoksua. Addiktoivaa? Kyllä.


Joko huhut ovat huulillesi kiirineet?
Mikä on suosikkisi tai seuraavana ostoslistalla?



Untitled


INCI: Olea Europaea (Olive) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Macadamia Ternifolia (Macadamia) Oil, Non GMO Glycine Soja (Soybean) Wax, Natural Flavors, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tocopherol (Vit E), Eupatorium Rebaudianum Bertoni (Stevia) & Love ;)


4 kommenttia:

  1. On kiirynyt ja toi Banana Split on ihan paras! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huono puolikin on löytynyt - nimittäin makeanhimo joka syttyy tätä käyttäessä. :D

      Poista
  2. En ole kokeillut mutta pakko olisi päästä testaamaan. Kiitos kun liityit blogin lukijaksi. Mehän tavattiin Lieracissa. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kokeile ihmeessä. Oli mukavaa nähdä "uusia" blogikasvoja, toivottavasti törmäilemme uudelleen :)

      Poista