perjantai 25. syyskuuta 2015

Acorelle Delicious by Sara la Fountain

Tämä pieni näytetuoksu on tullut goodiebagin mukana. Tuoksun takana on ehkä tv-kokkina paremmin tunnettu Sara la Fountain. Mielenkiinnolla nuuhkin tätä parfyymia. Kun sain tietää että tuoksu on luonnonmukainen, niin kiinnostus nousi kattoon.

Tuoksussa huomasin ensimmäisenä hunajan. Hyvin voimakas hunaja. Pienen nuuhkinnan ja kaivelun myötä esiin tulee kukkainen tuoksu, ruusua sanoo tuoksumuisti. Joku muukin makea tuoksu yrittää löytää tiensä hunajan läpi. Mutta tottumaton nenäni ja huono tuoksumuisti ei tahdo löytää tuoksulle lähdettä. Pakko luntata siis.

Alkutuoksuna kerrotaan olevan ruusua ja hunajaa aivan kuten itsekin päättelin, sydäntuoksuna mantelia ja tonkapapua ja lopputuoksuna vanilja ja makea praliini. Lähdin tutkimaan Acorellen tuoksuja enemmän. Innostuin kun löysin tiedon ettei raaka-aineista ei löydy petrokemian tuotteita, parabeeneja tai väriaineita. Vielä enemmän lämmitti tieto että parfyymien kehityksessä on otettu erityisesti huomioon herkkä ihoiset. Acorellea kutsutaankin luomuparfyymien valmistajaksi, tähän on pakko tutustua vieläkin tarkemmin. Delicious tuoksun INC on ihanan lyhyt, vaikka alkoholi siellä on ensimmäisenä. Aina kun incissä vilahtaa alcohol niin ajattelen sen olevan tymäkkää tavaraa ja huono juttu iholle. Jos aihe kiinnostaa enemmän, niin vinkkaan tähän Karkkipäivän kirjoitukseen jossa aihetta on hyvin käsitelty.

Täytyy myöntää että aluksi tämä tuoksu oli liian tymäkkä nenääni, hunaja valtasi sieraimet ja ajattelin että tämä lähtee uuteen kotiin. Mutta suihkautin tuoksua iholle ja annoin kehittyä. Aloin pitämään tuoksusta. Lähdin etsimään tietoa tuoksuista ja törmäsin toiseenkin Karkkipäivän Sannin kirjoitukseen. Sannikin näyttää hiljalleen ihastuneen tuoksuun ja niin kävi itsellenikin. Tästä tuli uusi arkituoksuni niihin päiviin kun tuoksua ylipäätään suihkautan iholle.

Acorellen hajuvesiä saa esimerkiksi Ruohonjuuresta. Siellä tämä Delicious by Sara la Fountain maksaa 49,50 euroa / 50ml pullo. Kannattaa tutustua!


Onko Acorellen tuoksut sinulle tuttuja?
Mikä on suosikkisi?
 
 
Delicious by Sara la Fountain
 
 
INC: alcohol, parfum (fragrance), Centaurea Cyanus (Cornflower), Flower Water, Coumarin

2 kommenttia:

  1. Tää on yllättävän hyvä tuoksu, tykkään. Acorellalla on muutenkin tosi kivoja sellaisia arkipäivänä käytettäviä tuoksuja, joilla ei tarvitse pelätä "myrkyttävänsä" koko ympäristöä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävän hyvä tosiaan kun aluksi ajattelin etten todellakaan suihki tätä iholleni ja olin heti valmis luovuttamaan sen suhteen. Onneksi päätin toisin. Ruohonjuuressa on myynnissä semmoinen kokeilusetti, mutta tällä hetkellä se on lopussa nettikaupasta. Sitä olen havitellut... :D

      Poista