tiistai 8. syyskuuta 2015

181 Once upon a time… NOTD

Esittelen Essencen (en vaan osaa kirjoittaa nimeä pienellä...) kauniin ruusukultaisen kynsilakan joka kantaa nimeä Once upon a time… Kuvissa kynsillä on kaksi pikaista kerrosta koska pääsin lakkaamaan kynnet 20 minuuttia ennen kotoa lähtöä ja pikakuivattaja oli jossain piilossa huoneessa, jossa pikkumies nukkui päiväunia. En hennonnut herättää nukkuvaa pikkuleijonaa uniltaan, joten päällyslakkailut jäi kokonaan tekemättä.

Once upon a time… levittyy kynnelle hyvin. Aivan kuten muutkin kokeilemani Essencen lakat. Se myös kuivahti melko pian vaikka sain söhlättyä pari kynttä kiireessäni. Lakka kesti kynsillä yllättävän hyvin, normaalisti kun lakat lohkeilee irti viimeistään seuraavana päivänä. Kuvissa lakka on ollut kynsillä kolmatta päivää. Muutama pieni kärkilohkeama näkyvissä mutta ei haittaavasti. Tykkään. Väristä ja siitä ettei lakat karanneet kynsiltä heti. Kirkkaan päällyslakan kanssa tämä olisi vielä upeampi.

 
Iskeekö 181 Once upon a time... teihin?
Onko suosikkeja essencen valikomasta?

 

essence
 
 
 
essence

6 kommenttia:

 1. Onpa jännä sävy! Mutta tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli helppo yhdistää kaikkiin vaatteisiin ja meikkeihin. Sopii myös mielestäni kaikkiin vuodenaikoihin. Vaikken nyt arkisin värikoodaile kokonaisuuksia mitenkään. :D

   Poista
 2. Kaunis lakka, jotenkin syksyinen. Sellainen jännä vaalea kuparinruskea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kaunis ja sopii yhdistellä moneen väriin ja menoon. :)

   Poista
 3. Onpa kauniin sävyinen lakka! Mä en ole Essencen valikoimaan vielä ollenkaan tutustunut :D Taitaa johtua mun ennakkoluuloista "halpakosmetiikkaa" kohtaan, vaikka moni edullinen tuote onkin viime aikoina yllättänyt. Ja Essenceähän kehuu moni! Jospa nyt sitten vihdoin saisin aikaiseksi napata muutaman Essencen mukaani... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kynsilakat ainakin toimii moitteetta, puutereita ja luomivärejä kohtaan minäkin olen ennakkoluuloinen :D

   Poista