keskiviikko 26. elokuuta 2015

Lierac Hydragenist

Sain tilaisuuden päästä mukaan Lieracin eiliseen lanseeraustilaisuuteen Ravintola Oloon. Lapsi mummolle hoitoon ja pikainen kävelylenkki upeassa säässä - jolla eksyin noin 10 minuutin matkan ja johan löytyi Olo ja upeat puitteet lanseeraukselle. Jotkut ovat jo saattaneetkin nähdä kuvia tuolta tapahtumasta Instagram tililläni (meikkimonsteri). Täytyy suitsuttaa Olon miljöötä eikä tarjottavissakaan moitittavaa ollut. Tila oli koristeltu pinkein sifongein ja upein kukka-asetelmin.

Tästä päästäänkin itse lanseerattavaan tuotelinjaan - nimittäin Hydragenist tuotteisiin. Sarja sisältää neljä tuotetta ihonhoitoon noin 30+ ikäisille, mutta tuohon ikään ei pidä suhtautua turhan vakavasti. Jos kaipaat ihollesi syväkosteutusta ja heleyttä- saattaa Hydragenist-linjan tuotteet olla juuri sinulle sopivia. Oli se ikäsi lähempänä 20+ tai 50+ kuin tuota kolmeakymppiä.

Saimme lyhyen luennon siitä, mitä Hydragenist tuotteet tekevät iholle ja miksi näin on. Kuulimme kuinka tärkeässä roolissa happi on ihon kosteutuksessa ja kuinka ihon happipitoisuus laskee iän myötä - alkaen siinä kolmenkympin tienoilla. Hapen tehtävä on aktivoida vedensitoja tuottavien solujen toimintaa. Hydragenist hyödyntääkin juuri hapen soluja aktivoivaa vaikutusta ja sisältää ns. HYDRA O₂ -yhdistettä, joka sisältää biomimeettistä happea, hyaluronihappoa, vernonian lehtiä sekä vitamiineja ja mineraaleja. Lisäksi tuotteissa on glyseriiniä sekä luonnollisia kosteustekijöitä (natural moisturizing factors).

Tuotelinjassa on tosiaan neljä tuotetta, joista tulen kirjoittamaan yksityiskohtaisemmin pienten testailujen jälkeen. Kaksi tuotteista on oikeita super-kosteuttajia. Kosteuttavin niistä on seerumi, johon ihastuin ensikosketuksella jo tuolla tilaisuudessa. En malta odottaa nähdäkseni kuinka hyvin seerumi pystyy ylläpitämään yhdessä muiden tuotteiden kanssa ihoni kosteustasapainoa syksyn saapuessa! Esittelijämme kertoi myös siitä, kuinka hän itse oli kadottanut otsan juonteita tämän seerumin avulla. En yhtään pistä pahakseni jos tämäkin asia hoituu siinä kosteutuksen ohella.

Hydragenist on neljäs Lieracin tuotelinjoista. Sen tunnistaa tuotteiden vaaleanpunaisesta pakkauksesta sekä hennosta kukkaistuoksusta, jonka kerrottiin tulevan ruusuvedestä, jasmiinista ja gardeniasta. Muita Lieracin linjoja ovat Magnificence (kohderyhmää n. 40v +), Liftissime (n. 50v +) sekä Premium (kaiken ikäisille, ihon kiinteytystä kaipaaville).

Koska Lierac on ns. apteekkikosmetiikkaa, kannattaa siis suunnistaa apteekin suuntaan jos haluat päästä testailemaan tuotteita. Syyskuusta alkaen pitäisi tuotteiden olla saatavilla. Kannattaa muistaa että voit käyttää ja kannattaakin käyttää ihonhoidossa eri tuotelinjoja sekaisin, jotta se omalle iholle sopivin combo löytyy. Minä aloitan testaamisen ja palaan asiaan kun tarvittavat kokeilut on suoritettu. Ensivaikutelma on positiivinen.Onko Lierac entuudestaan tuttu? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti