keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Verkkokauppa esittelyssä: Fyrinnae Cosmetics

Jatketaan postaussarjaa. Tällä kertaa liikumme Suomen rajojen ulkopuolella ja ensimmäisissä indiekosmetiikan ostospaikoistani. Fyrinnaen sivut ovat uudistuneet sitten viimeisimmän tilaukseni ja selkeämpään suuntaan on menty. Vanhat tummat sivut olivat ihan ok-tasoa, mutta nykyinen vaalea ulkoasu on mielestäni parempi. Tuotteiden kuvat pääsevät paremmin esiin vaalealta pohjalta. Kohtalaista englannin hallitsemista tilaaminen vaatii.

Fyrinnaen sivut saattavat välillä olla suljettuina eli jos et ole aiemmin heillä asioinut, voi tämä tulla yllätyksenä kun pitäisi laittaa tilausta sisään. Myös toimitusaika saattaa olla jopa 10-12 viikkoa eli ihan heti et tuotteita saa käsiisi. Kerran olen jopa unohtanut tilanneeni heiltä kun toimituksessa kesti ja unohdin koko tilauksen.. mutta yllätys oli sitä mukavampi!

Suomeen postitus maksaa $4.80 - $10.00 välillä. Heidän sivuillaan on nykyään mahdollista myös seurata tilauksensa kulkua. Pääsivun vasemmasta alareunasta kohdasta Customer service löydät kohdan Shipping ja sitä klikkaamalla kohdan Track my order(s). Voit hakea tilauksen myös sähköpostiosoitteellasi jonka tilauksessa olet antanut. Tällöin saat sähköpostiisi linkin joilla pääset tilauksiasi katsomaan. Maksut olen hoitanut PayPalin kautta.

Fyrinnaen valikoimaan on tullut uusia huulituotteita, mutta tuotteet jotka haluaisin ovat tällä hetkellä loppuunmyyty. En pääse siis tekemään testitilausta. Mutta jos haluat mahtavia luomivärejä ja paljon kaikkea muuta ihanaa, kannattaa tähän verkkokauppaan tutustua. Kerrothan jos innostuit tilaamaan?SP
 
 
SP
 
 
SP
 
 
sp

2 kommenttia:

  1. Fyrinnae on siitä kiva, ettei se käytä niitä hankalia muovipussukoita näytteiden pakkaamiseen :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Hyvä kun toit tämän seikan esille. Nuo pikkupurkit ovat käteviä myös tuotteen loppumisen jälkeen esimerkiksi pestynä pienten korvakorujen säilytyspaikkana matkalaukussa tai käsiveskassa :)

      Poista