torstai 7. toukokuuta 2015

Urban Decay De-Slick Make-Up Setting Spray

Tässä tuote jonka olisin toivonut auttavan, mutta valitettavasti jouduin pettymään. En vain saanut tuotetta toimimaan kasvoillani niin hyvin kuin odotin. Onneksi en ole ainoa joka ei saa tästä kaikkia hyötyjä irti, tein taustatutkimusta ja moni muukin valittelee ettei tämä toimi kun toiset suitsuttavat tämän olevan pettämätön taikatuote. Otin tietoisen riskin tämän tilatessani. Mikä sitten vaikuttaa lopputulokseen? En tiedä. Oma ihoni on pintakuiva mutta T-alueelta rasvainen. Kokeilin tätä raskaana ollessa - että nyt kun Rumpali on muutaman kuukauden ikäinen.

Tämän piti olla varta vasten suunniteltu toimimaan öljyisen ihon kanssa, mutta itse en siis ainakaan allekirjoita toimivuutta. Sprayn piti vähentää öljyisyyttä ja pidentää meikin kestävyyttä pitämällä kasvot mattapintaisina. En allekirjoita. Meikki saattoi kyllä kestää siistinä hieman pidempään, mutta iho selvästi kiilteli etenkin T-alueelta.  Silmämeikkikin tuntui haalistuvan päivän mittaan yhtä paljon kuin ilman tätä. Plussaa kuitenkin annan mukavan ohuesta suihkepilvestä joka ei tunnu raskaalta tai limaiselta kasvoilla.

Suihketta ravistetaan huolellisesti ennen käyttöä. Ohjeena on sumuttaa käsivarren mitalta 2-4 kertaa tehden X- ja T- kuvion kasvoille. Parhaan tuloksen saa kun käyttää suihketta ennen meikkivoidetta (ja muuta meikkiä) sekä lopullisen meikin päälle. 118ml pullo maksoi Feeluniquesta tilatessa 26 euroa.

INC-lista näyttää tältä:
Aqua (Water/Eau), Alcohol Denat, Polyhydroxystearic Acid, PVP, Methyl Perfluorobutyl Ether, Methyl Perflouroisobutyl Ether, Dimethicone PEG-7 Phosphate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Caprylyl Gylcol, Menthyl Methacrylate Cross Polymer, Poloxamer 407, Sodium Hydroxide, Sodium Cocamidopropyl PG Dimonium Chloride Phosphate, Glycereth-5 Lactate, N,2,3-Trimethyl-2-Isopropyl Butamide, Ethylhexyl Isononanoate, Isononyl Isononanoate, Fragrance, Aloe Barbandensis Leaf Extract.


Onko joku saanut tämän toimimaan?
Millaisella annostuksella/tekniikalla?
Vinkit jakoon..20140919_165722
4 kommenttia:

 1. Mulla on tästä All Nighter versio, joka auttaa pysymään ihoa vähän pidempään mattana. Laitan vain muutaman suihkauksen ohjeen mukaisesti. Näitähän myydään myös pienemmissä pulloissa, eikä ne maksa kuin 10 euroa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohdin josko annan All Nighterille mahdollisuuden... enpä tosiaan huomannut edes tarkastaa onko tuotteesta saatavilla pienempää kokoa. Mä niiiiiiin odotan että UD tulee Suomessa myyntiin niin voi käyttää kokeilemassa testerillä ennen ostamista.... :D

   Poista
 2. Harmi ettei toiminut. Mun on tehnyt monta kertaa mieli kokeillta tätä tai All Nighteria. Ehkä pitää aloittaa AN:sta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaa miten toimi jos ehdit hankkimaan ennen meikäläistä! :D

   Poista