maanantai 11. toukokuuta 2015

Dr.Hauschka Rosemary Leg and Arm Toner

Tämän tuotteen kanssa olin kaveri raskaana ollessani kun jalat huusivat armoa työpäivän jälkeen. Rosmariininen jalkavirkiste lupaa hoitaa ja virkistää jalkoja sekä käsiä ehkäisten ja hoitaen turvotusta. Tuotetta suositellaankin etenkin paljon seisoma- tai istumatyötä tekeville. Ihan kaikkea turvotusta tämän kanssa en saanut pois jaloista, mutta selkeästi tämä auttoi pahimpaan turvotukseen yhdessä jalkojen hieronnan kanssa (hyvä vinkki on myös nostaa jalat oikeasti kohti kattoa).

Öljyä hierotaan jaloille tai käsille alhaalta ylöspäin kohti sydäntä. Virkistettä voi käyttää päivittäin eikä se  sisällä synteettisia hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Virkiste tuntui oikeasti virkistävän väsyneitä ja kipeytyneitä jalkoja sekä toimi mukavana iltarutiinina muutamaa tuntia ennen nukkumaan menoa. Lisäksi talviaikaan tämä antoi toivottua lisähoitoa kuivalle iholle.

 INC-lista näyttää tältä:
Alcohol, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Borago Officinalis Extract, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Linalool, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Limonene, Citral, Geraniol, Citronellol, Coumarin.

Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Hintaa 100ml pullolla on noin 20 euroa.


20150108_184150_LLS

*Tuote saatu Goodiebagissa, mutta mielipiteet 100% omiani. Luonnollisesti.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti