torstai 30. huhtikuuta 2015

Pullot, putkit ja tuubit mukaan matkalle

Tiedättekö sen tunteen kun pitäisi lähteä reissuun eikä mukaan ole pakata testerikokoista tuotetta? Vastaus ongelmaan on pienet täyttöpullot. Sain Pakkaustukulta testattavaksi nämä kuvassa näkyvät tuotteet, joista nuo pienet pyöreät rasiat pääsivät kodiksi kynsitimanteilleni. Isompiin rasioihin laitoin korvakorut jotka jouduin poistamaan magneettikuvaksen ajaksi ja jotka sitten unohdin laittaa takaisin. Tiedänpä ainakin missä ne majailevat.. Lisäksi pohdin tekisinkö jonkun pienen kokeilun/sekoituksen omistamistani irtoluomiväreistä yhteen pieneen muovipurkkiin.

Muoviseen suihkepulloon voi laittaa vaikka omatekoista suolasuihketta mukaan minimatkalle. Pienistä lasipulloista minun tekisi mieli askarrella joku kiva kaulakoru... Pakkaustukun sivuilta löytyy lisäksi paljon muutakin kätevää, esimerkkinä pienet suppilot, pipetit tai avaimenperäkotelo lääkkeille. Hinnat ei todellakaan päätä huimaa. Ja koska putiikin nimikin on Pakkaustukku, löytyy paljon tuotteita siihen pakkaukseenkin.

Eli jos kaipaat purkkia, pulloa tai tuubia niin kurkkaa ihmeessä Pakkaustukun tarjonta. Itse suunnittelin tekeväni pienen tilauksen kun pitäisi kesälomaksi ottaa mukaan tuotteita mitä en jaksaisi täysikokoisina pakata viemästä tilaa.20141101_125222

*Vaikka tuotteet saatu blogin kautta testattavaksi,
on mielipiteet täysin omia enkä hyödy tästä postauksesta.*


2 kommenttia:

  1. Tuo vauvapullo ja sen korkki, SÖPÖÖÖÖ  ^____^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä ajattelin jotain Liisa Ihmemaassa-korua tehtailla kunhan keksin miten... :D

      Poista