keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Tigi - After Party Conditioner cream

Olen vilauttanut tätä tuotetta (muistaakseni) täällä blogin puolella, mutta en ole tainnut siitä sen paremmin kirjoitella koskaan. Korjataan tämä vääryys heti, sillä sen verran hyvä tuote kyseessä!

After party on pakattu hieman roisin ja rivolta näyttävään pumppupulloon, joka ei taatusti jää värityksensä takia huomaamatta kylppärin hyllyllä. Se lupaa silkkisen, pehmeän tuntuiset kiiltävät hiukset. Parasta on mehevä tuoksu joka jää hiuksiin leijailemaan. Koska itse tuote on kevyttä (oikein annosteltuna), voi tätä käyttää koko hiusten pituuksiin, vaikka itse usein tätä levittelen vain latvoihin. Mutta tosiaan tällä voi kesyttää sitkeimmätkin leijailevat irtohiukset päälaelta.

Tuotetta on tärkeää annostella oikein, ettei lopputulos ole lähmäinen eli sellainen rasvaisen näköinen, raskas hiusmassa. After partya annostellaan kädelle (aloita vaikka puolikkaalla pumppauksella aluksi - suurta plussaa pakkausmuodosta) jossa se lämmitellään hieromalla käsiä yhteen ja viemällä siitä kuivaan hiukseen (joko sinne latvaan tai koko hiusmassaan). Tämän jälkeen voit muotoilla hiukset haluamallasi tavalla.

Vinkkinä etenkin bruneteille ja punapäille että tästä on tehty toinenkin versio, jota pääsin testaamaan Warehousen pressiaamussa. Nimittäin Blow Out- voide, joka sisältää kultaista kimallusta (ei mitään isoa glitter-hässäkkää vaan sellaista sopivaa pientä kimallusta). Itse olen After partyn ystävänä (omistan kaksi rivoa pulloa- toinen tietenkin avaamaton hätävara), ja nyt tuo uutukainen Blow Out kiinnostaa myös. Se sopinee kesään samalla tavalla kuin mansikat, kultainen hehku hiuksissa sopii  tietenkin myös bile- ja juhlakampauksiin.

Miten sinä kesytät juhlapörrön? Onko After party tuttu juttu?20150213_121239
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti