keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Maaliskuun 2015 LivBox

Taas uskaltaa julkaista maaliskuun mustan laatikon salat. Hieman vaihtelua oli taas laatikoiden keskuudessa, mutta omaan laatikkoon olin tyytyväinen.

Bangerheadin Fresh Me Up! kuivashampoo
Kuivashampoot tulevat aina tarpeeseen, niin tälläkin kertaa. Bangerheadin versio onkin minulle ihan uusi tuttavuus joten otan sen innokkaana testiin. Sisältää superfoodina tunnettua goji-marjaa. Kuivashampoo sopii kaikille hiustyypeille.

Doven Oxygen & Moisture  shampoo sekä hoitoaine lupaa hiuksille kosteutta ja tuuheutta. Ihan hyvältä kuulostaa joten testattavaksi pääsee jossain vaiheessa.

 Lumenen Bright Now Vitamin C -voidegeeli lupaa auttaa hillitsemään kasvojen kiiltelyä, häivyttää ihohuokosia sekä kosteuttamaan tehokkaasti. Voide suunnattu normaalille ja sekaiholle. Tämä kuulostaa todella hyvältä ja pääsee pian testeihin.

Nailfixin kynsinauhaöljy (vaihtoehtoisena tuotteena Herbinan vartalokuorinta). Karkkimainen tuoksu on ihana. Kynsinauhaöljyä on helppo annostella pipetillä joten tätä olen jo testannutkin. Omistan myös muita Nailfixin kynsiöljyjä, mutta eri tuoksuisina. Tämä oli kiva. Öljyä suositellaan käytettäväksi vähintään kerran päivässä.

Rimmelin huulipuna (vaihtoehtoisena Isadoran kahta erilaista ripsiväriä).
Provocalips-huulipunassa yhdistyvät huulipuna ja huulikiilto. Värin luvataan pysyvän huulilla tahraamatta jopa 16 tuntia. Tuotteen molemmissa päissä on pehmeä vaahtomuovisivellin. Ensin huuliin levitetään väri, jonka annetaan kuivua, jonka jälkeen levitetään pakkauksen toisen pään kirkas kiilto, joka lukitsee värin paikalleen ja samalla kosteuttaa huulia. Tämä pääsee huulille pian. Bokseissa taisi olla viisi erilaista sävyä kuudesta Suomessa myytävästä sävystä.

Tuoksunäyte naisille sekä miehille suunnattu Calvin Kleinin tuoksunäyte. Tuoksunäytteet ovat ihan kiva lisä paketeissa, mutta varsinaisina tuotteina en niitä laske.

Maaliskuun laatikko on melkoisen markettipitoinen, mutta tasoltaan ihan kiva. Tuotteet pääsevät jokainen testiin sopivassa välissä. Selektiivistä kosmetiikkaa saisi kyllä olla mukana enemmän, mutta toisaalta kustannus-syistä ymmärrän ettei tämä ole aina mahdollista. Mutta toiveitahan saa aina olla.

***********************

Kannattaa huomata että LivBoxin hintaa nostetaan nykyisestä 15,90 eurosta 16,90 euroon 23.3.2015 alkaen, mutta jos sinulla on voimassa oleva tilaus uuden hinnan tullessa voimaan, vanha kuukausihinta säilyy ennallaan. Eli jos olet ajatellut tilata niin kannattaa tehdä se pian.Maaliskuun 2015 Livbox

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti