maanantai 9. maaliskuuta 2015

Gorgeous London - Intensive hairmask

Gorgeous London on englantilainen merkki, joka alun perin on toiminut hiusten lämpömuotoilijoiden valmistajana ja siirtynyt siitä edelleen hiustenhoitotuotteisiin. Löytyypä merkiltä ihan kosmetiikkaakin. 

Sain tämän hiusnaamion blogin kautta goodiebagissa testattavaksi. Intensive hairmask on tarkoitettu hiuksille, jotka tarvitsevat erityistä huolenpitoa, esimerkiksi kuivat/vahingoittuneet hiukset. Naamio lupaa elinvoimaisen terveyden, tekstuurin, elastisuuden ja kiillon kaikkein vaurioituneimpiinkin hiuksiin.

Tämä kuulostaa juuri sellaiselta naamiolta, jota kuiva, käsitelty hiusmassani janoaa. Naamion koostumus on runsas, jännän voin kaltainen. Mieleeni tulee kermaisa vartalovoi. Usein hiusnaamiot ovat sellaisia hieman löysiä massaltaan, mutta tämä on muuta maata. Naamio on kuitenkin helppo työstää hiuksiin. Tuoksu on mielestäni mieto, mutta miellyttävä. Henkii hieman sellaista ylellistä fiilistä - vai lieneekö syynä tuotteen pelkistetty mutta toimiva ulkoasu?

Naamiota käytetään pyyhekuiville hiuksille ja sen annetaan imeytyä hiuksiin  vähintään 2 minuuttia. Itse annan usein vaikuttaa sellaisen 10 minuuttia, samalla kun kuorin kroppaa tai odotan kasvonaamion kuivumista. Hiuksensa voi naamioida tarpeen mukaan kerran tai pari viikossa. Itse kyllä tunnustan olevani hieman laiska naamioimaan itseäni (muutaman kerran kuukaudessa). Nettisivuilla vinkataan että lämpökäsittely tehostaa naamion tehoa eli itse voisin hypätä saunan lauteille tämän kanssa jos omistaisimme saunan.

Kuinka usein te jaksatte naamioida ja mikä on hiusnaamiosuosikkinne?


20150213_121444
 
 
20150213_121543
 
 
20150213_121525
 
 
20150213_121610
 
 

*Vaikka tuote saatu testiin blogin kautta, on mielipiteet 100% omiani.
En myöskään hyödy linkkien klikkaamisesta mitenkään.*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti