tiistai 17. maaliskuuta 2015

Baked Alaska

Esittelyssä Lushin joulukauden avajaisista vastaanottamani saippuanpala joka on ikävä kyllä loppumassa. Nimittäin ihanan värikäs ja tuoksuinen Baked Alaska saippua. Harmittelen etten tajunnut ostaa tätä varastoon ja tosiaan kyseessä tietenkin joulukauden tuote. Toivottavasti tätä saa myös ensi vuonna! Raikas saippua sisältää sitrushedelmäisiä tuoksuja yhdistettynä sitruunamyrttiin ja ylang ylang-öljyyn. Tuoksu on piristävä ja raikas. Ulkonäöltään saippua on kokonaisena tuommoinen pyöreä kimpale ja palasiksi leikatessa paljastuu sen värikäs sisus.

Saippua pesee puhtaan narskuvaksi eli kannattaa muistaa se vartalon tai käsien rasvaus. Parasta tässä on pirteä tuoksu joka täyttää kylpyhuoneemme vielä muutaman kerran ennen loppumistaan. Lushin verkkokaupassa tästä saippuasta kerrottiin seuraavasti:

Raikas joulusaippua piristää pesuhetkeäsi. Ulkokuori on valkoinen kuin lumipallo, sisältä saippua on upean värinen, kuin revontulien värittämä taivas!
Tämänkään saippuan valmistuksessa ei ole käytetty tippaakaan palmuöljyä.

Että ärsyttää kirjoittaa tämmöisestä tuotteesta jota ei enää saa tai ei ainakaan tällä hetkellä, mutta haluan vinkata että tätä kannattaa ostaa ensi jouluna jos tuote on mukana joulun valikoimassa. Että vinkiksi vaan Lushille että tätä tahdomme ensi vuonnakin nuuhkia! Onneksi Lushin valikoimassa on muitakin mahtavia saippuoita joita käyttää... ja nuuhkia. Olen totaalisen 1000% rakastunut Lushiin.20141016_200413


*Tuote saatu Lushin järjestämästä bloggaaja-illasta GoodieBagissa.
Mielipiteet  luonnollisesti 100% omiani.*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti