torstai 26. helmikuuta 2015

Real Techniques Silicone Liner Brush

Kissamaisen silmärajauksen ystävänä olen etsinyt sitä täydellistä välinettä nopeaan mutta siistiin rajaamiseen. Monia tuotteita kokeilleena on nestemäiset tuotteet aplikaattoreineen olleet suosikkejani. Mutta geelimäisten tuotteiden mukana tuleva ( jos sellainen edes tulee) sivellin on usein varsin heikko esitys.

Tämän takia päätin ostaa testiin Real Techniquesin siveltimen. Silikoninen sivellin on tarkoitettu juurikin nestemäisen tai geelimäisen rajaustuotteen käyttöön. Sivellin lupaa olla helppoa rajaamista. Ja se on helppo pitää puhtaana käyttöjen välillä, koska väri ei mene karvojen väleihin... kuulostipas hassulta. Ymmärsitte varmaan mitä tarkoitan?

Erittäin päteväksi olen todennut siveltimen esimerkiksi Inglotin geelimäisen rajauksen työstämisessä. Itse suosin melko näyttäviä rajauksia enkä usko että tällä kovin ohutta siroa rajausta on mahdollista saada aikaan. Itse en ainakaan ole onnistunut tässä, mutta juuri minulle passelin, näkyvän rajauksen kanssa tämä on hyvä työkalu. Tämä jää itselleni vakiokäyttöön. Tästäkin siveltimen käytöstä löytyy Youtubesta video.siv4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti