keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Meikinpoistotuotteeni tällä hetkellä...

Tässä viimeksi kuluneen muutaman kuukauden suosikkini meikinpoistoon ja kasvojen ihonhoitoon liittyen. Saanko esitellä: Lushin Movis-saippua, Ziajan sensitive-sarjan puhdistusvesi, Oriflamen Pure Skin Blackhead toner sekä Neutrogenan visibly clear kasvovoide. Lisäksi mukana on heilunut Sensain rakkausrätti sekä Konjac-sieni (josta tulossa oma esittelynsä lähiaikoina).

Olen aivan ihastunut tuohon Movikseen, jopa siinä määrin että ostin kaksi palaa varastoon tätä leipäsaippuaa. Olen yrittänyt miehelle tyrkyttää tätä käyttöön, mutta leipäsaippua ei ilmeisesti kuulosta tarpeeksi miehekkäältä... Vaikka kyseessä on ruskea, karhean oloinen palasaippua, on tämä aivan mahtava iholleni. Ei kuivata atooppista ihoa, mutta puhdistaa iholta meikin todella hyvin.

Kasvojen pesussa olen käyttänyt myös Sensain sponge chieffiä eli tutummin rakkausrättiä sekä Konjac-sientä. Sienen kanssa pesuaine ei ole välttämättä tarpeen mutta itse kyllä tartun Movikseen aina kun mahdollista.

Ihon viimeistelen Ziajan sensitive kasvovedellä joka on misellivesi. Tämä tuote poistaa meikin (myös silmämeikin) ja epäpuhtaudet eli käy myös ensimmäisenä tai ainoana vaiheena iltaisin kasvojenpesussa. Nenään käytän usein Oriflamen blackhead kasvovettä, koska minulla on laajentuneet ihohuokoset nenällä ja mustapäät ovat usein kerääntyneenä tälle ns. ongelma-alueelle. Tätä en voi käyttää päivittäin, koska tuote kuivattaa nenän ihoa jatkuvassa käytössä.

Livboxin mukana tullut Neutrogenan kasvovoide on aivan mahtava. Pink Grapefruit Oil-Free Moisturiser on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kosteusvoide. Voide lupaa kosteuttaa, puhdistaa (lupaus auttaa vähentämään ja ennaltaehkäisemään epäpuhtauksia), raikastaa (tuotteessa hyvin raikas ehkä jopa kirpeä tuoksu). Voide imeytyy nopeasti ja jättää iholle mukavan tunteen.

Tämmöinen kombo käytössä tällä hetkellä, eikä ole muuten kallis ihonhoitorutiini ollenkaan. Sanoisin että kaikki tuotteet saa alle kympillä per tuote (laivalta Sensain rätin ostaneena muistelen hinnaksi 9,90 euroa, maissa/Suomessa saattaa olla hieman kalliimpi).

Millaisia rutiineja sieltä ruudun toiselta puolen löytyy? Onko samoja tuotteita käytössä?Suosikkini

20141011_114501

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti