perjantai 13. helmikuuta 2015

Lush - rakkautta ilmassa

Pakko saada vielä tämä hehkutus ulos ennen kuin on liian myöhäistä! Eli jos ette vielä ole saaneet ystävänpäivälahjaa tai ette ole hankkineet kaverille jotain kivaa, niin kipin kapin Lushiin ostoksille.

Kirjoittelin jo aiemmin käynnistäni liikkeessä ja tässä vielä nämä testattavaksi saamani tuotteet. Ihana Prince Charming-suihkugeeli, joka tuoksuu taivaallisen ihanalle (lähes yhtä ihana kuin snow fairy). Suihkugeeli on nannaa kaikille aisteille.

Myös Cupid´s love-saippua hurmaa ulkonäöllään että tuoksullaan. Melkein liian ihana käyttetäväksi! Näiden kausituotteiden kanssa tulee aina pihistelyn tarve, koska seuraavan kerran niitä mahdollisesti saa vasta vuoden kuluttua. Ellei hamstraa laatikkoihin tätä ajatellen... hätävaraksi?

En muuten ole töissä Lushilla vaikka usein heidän tuotteistaan naputtelen. Sanotaanko vaikka että olen löytänyt niin monta ihanaa tuoksua ja tuotetta ekologisella otteella, että en vain malta olla kertomatta tästä teillekin. Kuten blogini esittelyssäkin lukee niin meikkaamisen lisäksi maailmaani mahtuvat olennaisena osana kissat ja kauniit asiat arjessa, niihin lukeutuvat myös hyvä fiilis ja ihanat tuoksut.IMG_20150211_145615

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti