maanantai 16. helmikuuta 2015

Lempisiveltimet

Tässä esiintyvät suosikki-siveltimeni. Lempisiveltimet esittelinkin Instagramin puolella aiemmin viime vuonna osana kosmebloggaajien kuvahaastetta. Päätin kuitenkin kirjoittaa aiheesta täällä bloginkin puolella, koska itseäni ainakin kiinnostaa hyvät työvälineet meikkauksenkin saralla.

Aloitetaan tuosta pinkistä kabukista jonka olen eBaysta tilannut vuonna nakki. Toimii hyvin puuteroinnissa kuin poskipunan ja aurinkopuuterin levityksessä. Ei maksanut muutamaa euroa enempää ja on kestänyt hyvin käytössä ja monessa pesussa menettämättä karvojaan.

Vieruskaveri on Duroyn Unelma-sivellin (saatu blogin kautta).

Tämän vieressä oleilee e.l.f:n stipple brush, joka myös esiintyy tuossa linkittämässäni aiemmassa postauksessani. Kurkkaa sieltä lisää. Käytän tätä poskipunan sivelyyn, se ei anna liikaa punaa kerralla jolloin annostelua on helpompi suorittaa. Omenaposket kun eivät joka lookkiini istu.

Silmämeikin suoritan usein tuolla violetilla Real Techniquesin siveltimellä tai sen vieruskaverilla, joka on Coastal scentsin erittäin tuuhea sivellin. Todella mainio työväline myös.

Jos sinulla on siveltimiin liittyen vinkkejä niin kommentoi reippaasti. Hyvät vinkit saa laittaa reippaasti jakoon.IMG_20141227_144253

2 kommenttia:

  1. Ite oon muutamaa poikkeusta lukuunottamatta hurahtanu RTn siveltimiin, varsinkin naaman puolella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. RT: n siveltimet tuntuvat laadukkailta. Pitääpä kokeilla myös niitä settejä joissa mukana useampi sivellin eri käyttötarkoituksiin. :)

      Poista