sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Hiustrendit 2015 - oletko valmis?

Lupailin Warehousen pressiaamiaisen tiimoilta kertoilla teille enemmän hiusjuttuja. Innostuin itsekin tämän tilaisuuden johdosta napsaisemaan kunnon otsatukan. Välillä sitä vaan juuttuu tiettyyn tyyliin ja tarvitsee potkaisun persuksille että uskaltaa kokeilla uutta. Hiukset on kasvava luonnonvara, joten voihan niillä välillä vähän leikitelläkin.

Tilaisuudessa Mikko kävi kuvien kanssa läpi mitä kevät ja kesä tuovat mukanaan hiustrendeissä. Listasin tähän ne mielestäni tärkeimmät.

  • 70- luku tulee rytinällä takaisin, googleta esimerkiksi hakusanalla 70´s hair, niin tiedät mitä hakea. Muotiin tulee siis kunnon otsatukat, pöyhkeät kampaukset, hippi-fiilistely...

  • Hiusväreissä luotetaan luonnollisuuteen, kiilto on tärkeä juttu. Mutta liukuvärjäykset ja ns. ponihiukset (pastellisävyt) jatkavat edelleen suosiotaan, ehkä nekin hivenen luonnollisimpina variaatioina. Syksyyn mennessä varmasti palataan vahvempiin sävyihin ja väreihin, jolloin punaiset nostavat päätään jälleen. (Itse olen muodikas aina syksyisin, koska punainen tuntuu silloin palaavan areenalle..)

  • Mikko nosti kirkkaan vetyblondi-lookin esiin. Itse en rohkene edes kokeilla, mutta vaaleat voivat räjäyttää potin vetämällä kunnon blondaukset kehiin! Muistakaa luottaa asia kampaajan käsiin ja huolehtikaa kunnollisesta hoitamisesta ettei lopputuloksena ole katkeileva purkkatukka!

  • Hiusten pituudessa erimittaiset polkat ovat nyt kuuminta hottia. Polkasta siirrytään lyhyempiin malleihin ja edelleen otsatukka mukana vahvasti.  

  • Kampauksissa liikutaan siis hippi-tyylissä eli runsautta ja kuohkeutta peliin. Tuotevinkkeinä Mikko vinkkasi kuivashampoot sekä suolasuihkeet. kaikki millä saat tuuheutta ja rakennetta tukkaan ja erilaisiin lettikampauksiin. Erityyliset letit toimivat oikein hyvin kesällä, mitä rähjäisempi ja isompi - sitä parempi.

 
WH 4.2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti