sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Stepping Stone

Etenkin talvisin jalkojen hoito unohtuu monelta, koska jalat pysyvät piilossa sukkien alla. Välillä kannattaa kuitenkin muistaa kurkata miten jalat voivat. Itse taas sain kauhistua kuinka kuiviksi kantapäät olivat sukkien alla kovettuneet kaikessa rauhassa. Jalkojen rasvaus kun on ollut oma taiteenlajinsa tässä muutaman kuukauden..

Lushilta ostamani Stepping stone on kiva kaveri taistossa kuivia kantapäitä vastaan. Kosteille, märille jaloille kun tätä vihreää hauskuutta hieroo (älä kastele kiveä juoksevan veden alla!) niin kovat koppurat saavat kaipaamaansa huomiota. Huuhtelut päälle ja tadaa! pehmeät jalat kiittävät saamastaan huomiosta.

Huomasin itse parhaaksi tavaksi kastella jalat jonka jälkeen hieron stepping Stonea jalkoihin sen verran että ne saavat ohuen ihreän kerroksen ylleen. Tämän jälkeen otan kädet töihin ja annan mukava reippaan hieronnan jaloille keskittyen kuiviin kohtiin. Aivan karheimpiin norsun ihoa muistuttaviin kantapään kohtiin jouduin vielä jalkaraspia vilauttamaan, mutta jos näin pahaan kuntoon jalkojaan ei päästä niin Stepping stone on todella oiva hommaansa. Puhumattakaan ihanan pirteästä sitruunaruohon tuoksusta jota pääsee nuuhkuttelemaan. Itse laitan usein jalkahoidon päätteeksi vielä kosteuttavan jalkavoiteen.


stepping stoneEi kommentteja:

Lähetä kommentti