perjantai 23. tammikuuta 2015

Hurraaa! Hurraaaa! Hurraw?

Hurraw huulivoiteet ovat tulleet tutuksi monen suomalaisenkin blogin kautta, mutta itse tulen hieman jäljessä tästä hypetyksestä... Päätin kuitenkin kantaa korteni kekoon ja tilata muutaman huulivoiteen testiin. Kaksi sävytettyä versiota  (cinnamon ja black cherry) ja yksi yö-voide (night treatment balm, blue chamomile vanilla). Niin monessa blogissa näitä oli hehkutettu että senkin takia piti tarkistaa mistä tässä oikein intoillaan.

Mikä ihme näissä huulivoiteissa sitten ihmisiä kiinnostaa? Huulirasvojen ainesosat ovat luomua, luonnollisia reilun kaupan raaka-aineita. Näitä ei ole testattu eläimillä ja valikoimakin on tällä hetkellä jo oikein kattava, 22 erilaista voidetta jokaisen mieltymyksiin aina lakritsista vaniljaan. Jokainen varmasti löytää oman suosikkinsa. Vegaanikin.


Olen korkannut kaikki ja suosikkini taitaa olla tuo kirsikkainen sävyä antava yksilö. Tosin yövoidekin on oikein ihana ja hyvin kosteuttava. Ei tarvitse lisäillä moneen kertaan. Sen sijaan nämä sävytetyt versiot kaipaavat päivän mittaan lisäilyä, mutta huulilla ei ole tunnetta että sävyt/voiteet olisivat karanneet. Oikein kosteuttavia nämäkin siis. Ymmärrän Hurrawien suosion näiden testauksien jälkeen. Näitä voi käyttää hyvillä mielin! Yksi kulkee aina mukana laukussani.

Hurraw-huulivoiteita voi tilata esimerkiksi Pretty.fi verkkokaupasta tai tekemällä visiitin Ruohonjuuri liikkeisiin.IMG_20141215_182129
 
IMG_20150111_145943

2 kommenttia:

  1. Tuo yöversio kiehtoisi kovasti ja miksei kirsakkakin, mulla tosin on jo näitä kuusi. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä haluaisin muutaman vielä lisää, mutta en ole keksinyt mitään hyvää tekosyytä ostaa.... :D

      Poista