torstai 29. tammikuuta 2015

Avéne Rich Compensating Cream

Avénen tuotteet kuuluvat apteekkikosmetiikan pariin. Tämän kyseisen voiteen olen saanut blogi-arvonnasta tai oikeastaan olin Dazzling Glow-blogin 600.kommentoija. Kannattaa siis kommentoida blogeja jatkossakin (vaikka itse usein tämän seikan unohdankin, bloggaajana neutraalia tai positiivista keskustelua ja palautetta on mukavaa saada). Sen verran paljon pidin tästä voiteesta että pakkohan tästä oli oma postauskin saattaa teidän verkkokalvoille.

Avenen Rich Compensating Cream on paksua hyvin iholle imeytyvää voidetta, joka on tarkoitettu kuivalle, normaalille ja pintakuivalle iholle. Voide sisältää E- vitamiinia, joka suojaa ihoa, edistää solujen uusiutumista ja viivyttää ihon ikääntymistä ja ikääntymisen merkkejä. Voidetta voi käyttää aamuin illoin, itse suosin tätä iltakäytössä. Hieman rasvaisen tunteen tämä kuitenkin kasvoille jättää hetkeksi. Vaikka ilmasto on ollut tänä talvena hyvin vaihtelevaa ja hankalaa ihonhoidon kannalta, ei minun ole tarvinnut turvautua reseptivoiteisiin kertaakaan! Olen ollut asiasta hyvin mielissäni.

50 ml voidetta kustantaa noin 30 euroa. Plussaa annan myös purkin mukana tulleelle spaattelille jolla on kätevää (ja hygieenistä) voidetta annostella tarvittava määrä. Voisin ostaa itsekin ja aion tutustua Avénen tarjontaan muutenkin lähitulevaisuudessa. Sen verran hyvältä tämä voide vaikutti.


Avene
2 kommenttia:

  1. Vähän erilaisen mallinen kasvovoide purkki, eipä tule mieleen toista samanlaista. Itselläni on lähinnä positiivisia kokemuksia avenen tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaatko suositella jotain testattavaksi? :)

      Poista