tiistai 30. syyskuuta 2014

Consult Lady

Kävimme tämän vuoden alkupuolella Vantaan Korsossa sijaitsevassa Consult Ladyn tiloissa tutustumassa heidän toimintaansa ja erityisesti heidän maahantuomiinsa tuotteisiin, joista mainittakoon China Glazen kynsilakat sekä ihonhoidon saralla Dr.Spiller. Consult Lady järjestää myös koulutusta esimerkiksi kestopigmentoinnin, sokeroinnin ja ripsienpidennysten merkeissä. He myös usein hakevat sivuillaan vapaaehtoisia malleiksi koulutuksiin. Kannattaa tarkkailla jos mielii esimerkiksi sokerointiin hieman edukkaammin.

Samassa tilassa toimii myös kauneushoitola, jossa käytetään Dr.Spillerin tuotteita. Pääseepä samassa paikassa myös mm. kestopigmentointiin, ripsienpidennykseen tai vaikkapa kiviterapiaan. Myymälän puolelta tämmöinen tavallinen tallaajakin löytää vaikka mitä ostoskoriinsa kynsilakkojen lisäksi esimerkiksi Mirabellan mineraalimeikkejä tai vaikkapa tekoripsiä tai lävistyskoruja. Valinnanvaraa on.

Pienen esittelyn jälkeen saimme vapaata aikaa tutkia valikoimaa ja voitte uskoa mikä kuhina alkoi kun kosmebloggaajat alkoivat tutkia hyllyjä. Itse olin erittäin innoissani China Glazen kynsilakka rivien edessä. Mahtava valikoima ja erittäin hankalia valintoja. Tunnustettakoon että muutama kynsilakka mukaani lähti tuona päivänä... Täytyypä suunnitella uutta reissua Korsoon tässä lähiaikoina.



Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady
 
Consult Lady

maanantai 29. syyskuuta 2014

Now Foods - Moroccan Red Clay

Tässä jälleen iHerb-ostos. Huomasitteko että pidin vähän taukoa ettette luule minun työskentelevän heidän palkkalistoillaan hehkuttamassa tuotteita harva se päivä?

Maroccan Red Clay on 100% puhdas luonnon tuote kasvojen hoitoon herkälle ihotyypille. Huomaa ihanan lyhyt INC-lista. Savi puhdistaa epäpuhtauksia ja kutistaa laajentuneita ihohuokosia. Tässä saa samalla leikkiä "kotikemistiä" ihan luvan kanssa. Onneksi käyttö on todella helppoa. Sekoita yksi ruokalusikallinen savijauhetta yhteen kahvilusikalliseen vettä. Jos tuntuu että seos jää liian kuivaksi tai vaikeasti levitettäväksi, niin lisää hieman vettä. Tässä saa mennä semmoisella mutu-tuntumalla jota usein ruuanlaitossakin noudatan. Levitä massa kasvoille välttäen silmienympärysihoa. Anna vaikuttaa 15-20 minuuttia ja huuhtele pois. Lisää tämän jälkeen kosteusvoide normaaliin tapaan.

Itse käytän tätä säännöllisen epäsäännöllisesti eli silloin kun muistan. Purkki maksaa alle viisi euroa (kirjoitushetkellä noin  4,21 euroa) ja on käytössäni erittäin riittoisa. NOW ei testaa eläimillä, tästä suuri plussa. Tästähän vastaava versio normaalille iholle, nimittäin semmoinen Hulk-versio. Itse olen käyttänyt vain tätä herkkis-versiota, joten en osaa sanoa mitä eroa näillä kahdella on käytännössä. Punainen savi antaa sellaisen jämäkän tunteen iholle ja kyllä se ihohuokosiakin hieman näyttää supistavan siinä ohella. Nenään tiukasti asuttaneisiin mustapäihin tämäkään ei tunnu tuovan apua kohdallani. Lienee aika mennä taas kosmetologin tuoliin, jotta mustapäät saa jälleen karkotettua hetkeksi.

Millaisia naamioita sinä käytät ja kuinka usein naamioidut?



20140919_175800
 
20140919_175931
 
20140919_175813
 
20140919_175753

perjantai 26. syyskuuta 2014

Nivea In-Shower Body Milk

Kestävää kosteutta vartalolle (suihkussa). Siis häh? Olen auttamatta myöhässä tämän postaukseni kanssa, mutta tästä on pakko kertoa. Kyseessä siis suihkussa normaalin pesun jälkeen vartalolle levitettävä maitomainen emulsio, joka huuhdellaan pois. Eikä tarvitse odotella minuutteja vaan muutama sekunti riittää. Tuloksena silkkinen ja kosteutettu vartalon iho. Aivan uskomaton tuote.

Myönnän että olin todella skeptinen tämän suhteen, mutta tartuin tähän Citymarketin hyllyllä kuitenkin. Otin jopa heti tämän suuremman pakkauskoon, koska vartalon kosteuttaminen ei vaan luonnistu meikäläiseltä joka suihkun jälkeen. Tuote on suunnattu kuivaihoisille, mutta normaali ihoiset hoi! Tarpeisiinne on kehitetty In-Shower Body Lotion. Minä ainakin olen innoissani tästä. Korppu-iho kiittää talven saapuessa. Uskon että talvella olemme In-Shower Body Milkin kanssa vieläkin parempia kavereita kuin tällä hetkellä.

Onko joku muukin löytänyt tästä uuden parhaan suihkukaverin?



20140919_175150


20140919_175216


20140919_175159

torstai 25. syyskuuta 2014

Grand Rouge - 31. Rouge vif

Yves Rocherin uutuus Grand Rouge-huulipuna sävyssä 31. Rouge vif on todella ihana sävy. Ensimmäisenä mieleen tulee pin up tyttöset ja Dita von Teese.  Itse päädyin tähän hyvin naiselliseen punaiseen juurikin Ditan jalanjäljissä. Ja saattoi syksyn väriloistollakin olla asian kanssa tekemistä.

Huulipunan kerrotaan sisältävän kameliaöljyä joka hoitaa ja silottaa huulia. Huulipuna on valittavissa 18 sävystä ja maksaa 13,90 euroa. Vielä tähän hätään en saa in action-kuvaa teille johtuen flunssan rohduttamista huulista. Olen pysynyt visusti huulivoide-linjalla ja siinäkin värittömällä kaidalla.

Millaisiin sävyihin sinä luotat syksyllä huulimeikissä? Punaista, ruskeaa vai jotain muuta?



20140912_184032
 
 
20140912_184114
 
 
20140912_184122

keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Clear it up! - uusi suosikki kasvojen pesutuokioihin

Syyskuun Livboxin mukana tullut Lumenen Clear it up!- syväpuhdistava kasvojenpesugeeli on löytänyt tiensä suosikikseni suihkuhetkissä. Ihanan tuoksuinen geeli putsaa päivän liat ja meikit hetkessä ilman suurempia hankailuja. Tällä samalla tuotteella kun saa luvan kanssa poistaa myös silmämeikin. Pesugeelin toverina suihkussani häärii kuminen pesu pod. Lopputuloksena helposti puhtaan tuntuinen iho. Itse lisään kasvovoiteen heti pesun jälkeen joten en osaa sanoa kuivattaako tuote ihoa, mutta jokainenhan muistaa myös ihon rasvauksen eikö niin? Rasvoittuvaakin ihotyyppiä pitää kosteuttaa sisäisesti (nauttimalla vettä tarpeeksi päivittäin) ja ulkoisesti kasvovoitein. Nähtäväksi jää onko tämä liiankin pesevä säiden viiletessä, jolloin atooppinen taipumus nostaa päätään kasvojeni iholla. Tällä hetkellä ongelmia ei ole.

Pesugeeli lupaa puhdistaa tehokkaasti meikin, liiallisen rasvaisuuden ja epäpuhtaudet ihoa kuivattamatta, sekä ehkäisemään uusien epäpuhtauksien muodostumista. Tämän kaiken voin allekirjoittaa hyvillä mielin tämän testailuajan puitteissa. Suuri plussa lupauksesta jättää iho mattapintaiseksi. Mukava ominaisuus on myös geelin nenääni ihana tuoksu, sen takia korkkasin tuotteen nopeasti käyttöön. Pesugeeli sopii sekä rasvoittuvalle että sekaiholle ja tällä voi tosiaan poistaa myös silmämeikin. Tämä oli mahtava juttu kaltaiselleni hätähousulle, joka haluaa tarvittaessa puhdasta jälkeä yhdellä tuotteella.

150 ml kustantaa kauppojen hyllyillä alle 7 euroa eli todella edullinen tuote ja helposti saatavilla. Kotimaisuus on myös plussaa. Tällä kokemuspohjalla suosittelen.



20140919_175121

tiistai 23. syyskuuta 2014

NOTD: Sephora - Art attack

Viime viikolla kynsille pääsi tuliaisiksi saamani Sephoran vihreä kynsilakka sävyssä art attack. Uniikin näköinen myrkynvihreä lakka kultaisella shimmerillä varustettuna viihtyi kynsilläni monta päivää vaikka kärjistä lakka irtoili keittiöremonttia tehdessä. Instagrammissa meikkimonsteria seurailevat saattoivatkin nähdä tästä lakasta jo sneak-a-peek-kuvan viime viikolla.

Lakka levittyi nätisti kynnelle ja kaksi kerrosta riitti peittävään lopputulokseen. Lyhyemmillä kynsillä olisi riittänyt yksi kerroskin. Myös kuivumisen suhteen ei ole mitään valitettavaa, sillä kahden kerroksen kuivattelu sujui nopeasti ilman pikakuivattavaa lakkaa eikä painaumia tai vastaavaa yön aikana ilmestynyt (lakkaan kynnet usein yötä vasten...).

Summa summarum; kaunis sävyinen, erilainen lakka erinomaisin käyttöominaisuuksin. Ja sävy sopi yhdistettäväksi moneen väriin esim. vaatteissa (violetti, musta, beige, sammaleenvihreä). Tämä ensimmäinen kosketus Sephoraan sai vain haluamaan lisää. Mitä muuta suosittelette shoppailtavaksi Sephorasta jos sinne saakka pääsen vielä tämän vuoden puolella?


20140919_071113
 
20140919_095934
 
20140919_162753
 
20140919_162826_20140919163045108

maanantai 22. syyskuuta 2014

I Love me - messut lähestyvät

Joka vuotiseksi perinteeksi nousseet I love me- messut järjestetään jälleen Messukeskuksessa 17.-19.10.2014. Yhdellä messulipulla pääset 5 tapahtumaan:
kauneus-, terveys- ja muotimessuille. Lisäksi Koru&kello-osio sekä edellisvuosiin verrattuna uutuustapahtumana osio joka kantaa nimeä: Luonnollisesti.

Näytteilleasettajat pääset kurkistamaan tästä. Itse varaan aikaa runsaasti ns. kauneusmessuille, mutta tuo Luonnollisesti-osio kuulostaa myös mielenkiintoiselta. Pahin sortuminen oli viime vuonna Zoyan kynsilakkojen edessä, lieneekö tänä vuonna sama juttu?

Lippuja saat verkkokaupasta ja ovelta. Hinnat vaihtelevat, mutta helpoiten pääset hinnan tarkistamaan tästä. Samalta sivulta löytyvät myös aukioloajat.

Messuilla tavataan?


DSC_0300

perjantai 19. syyskuuta 2014

NOTD - Color Club Alias

Pitkästä aikaa NOTD-postaus. Esittelen Rock-risteilylle lakkaamani kynnet, joita ihastelin koristeluiden puuttumisesta huolimatta. Color Clubin Alias kuuluu Alter Ego-kokoelmaan ja on vuodelta 2011. Lakka on tumman violetti runsaalla shimmerillä (kääk, suomennos tälle sanalle, aivot ei raksuta... hohto, kimallus??). Parasta lakassa on se duochrome-ominaisuus, nimittäin lakka taittaa vihreään, violettiin ja kimaltelee upeasti valosta riippuen.

Huono ominaisuus on lakan litkumainen koostumus, joka ei tahdo olla peittävä kolmellakaan kerroksella (ellei lakkaa todella paksuja kerroksia). Suosittelen siis lakkaamaan ensin peittävällä violetilla tai mustalla lakalla ja käyttämään Aliasta päällyslakkana. Säästät aikaa, hermoja ja muutoin upeaa Aliasta. Itse lakkasin kolme ohutta kerrosta Aliasta ja kynsien kärjet loistivat raidallisina kämmen puolelta katsottuna. Kestävyys on myöskin heikohko, jo heti aamulla lakattu pinta oli laivalle saavuttua kärjistä hieman lohkeillut. Risteilyn ja maanantain lakat olivat kynsillä kunnes poistin ne. Sanoisin että omilla kynsillä Alias pysyi keskitasoisesti, sillä jostain syystä lakkaukset eivät tykkää kynsillä pysyä millään.  

Oli muuten jännää olla kynnet lakattuina pitkästä aikaa, olen ollut todella pitkään lakkaamatta kynsiä ollenkaan. Niin kauan että mieskin on huomauttanut asiasta. Huh, ruksi seinään vaan. Joskus näinkin päin. Olen muuten kokonaan unohtanut blogini synttärit tässä flunssan kourissa. Aloitin bloggaamisen sunnuntaina 5. syyskuuta 2010 eli blogini on jo neljä vuotias! Näin se aika rientää mukavan harrastuksen ja ihanien lukijoiden parissa. Kiitos siis kaikille teille jotka käytte ajatuksiani lukemassa.



20140913_124057


20140913_124030
 

20140913_124117

torstai 18. syyskuuta 2014

Exfoliating Botanical Care Oil

Tein pienen tilauksen syksyn kunniaksi Yves Rocherin verkkokauppaan ja sieltä valitsin talvea ajatellen testiin Exfoliating Botanical Care Oil - käsikuorinnan. Kätöset kun ovat kovilla säiden viiletessä.

Kuorinta on öljyn ja kuorivien rakeiden (mansikan siemeniä, kertoo YR-nettisivut) yhdistelmä. Se lupaa ihmeitä rutikuiville käsille suoraan mainospuhetta lainatakseni. Öljy kosteuttaa ja  ravitsee ihoa samalla siemenien kuoriessa ihoa. Parasta tässä on mielestäni kuorinnan huumaava tuoksu, en osaa sanoa mikä siinä tuoksuu mutta kukkainen se on nenääni. Tätä on ilo pyöritellä käsissä. Onkohan tämä se arnikin tuoksu? Ainakin YR-nettisivuilla viitataan Botanical Expertise -sarjan sisältävän luomuarnikkia.

Käyttö on todella helppoa, loraus kuorintaöljyä kädelle ja minuutin hieronta. Lopuksi kunnon huuhtelu vedellä. Itse laitan käsivoiteen heti kuorinnan päätteeksi.  Suositeltu kuorinnan käyttötiheys on 1-2 kertaa viikossa ja tätä olen noudattanut kuuliaisesti. Kuorinnan lopputuloksena on hyvältä tuoksuvat ja pehmeät kädet. Myöskin kynsinauhat tuntuvat voivan paremmin, mutta myös käsien normaalia tiheämmällä rasvauksella on luonnollisesti vaikutusta asiaan. 75ml tuubi maksaa 7,90 euroa.

Tämän tuoteperheen käsivoide on mummoni yksi suosikeista ja tuoksu on tuttu lapsuudesta. Siksi tämä valikoitui ostoskoriini viime hetkillä kun pähkäilin mitä tarvitsen. Olen tyytyväinen valintaani. Meikkimonsteri ja mummo suosittelee.


20140912_183933


20140916_162251

keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Tallinnan reissun shoppailut

Viikonloppuna kävimme RadioRock-risteilyllä ja toki siinä ohella hieman tein ostoksiakin. Tallinnassa ei ole liiaksi aikaa vietettäväksi meriaamiaisen jälkeen, joten kauas satamasta ei ehdi shoppailemaan. Löysin kuitenkin varastoon Garnier Olia- hiusvärejä sekä Color sensation värin jota en olekaan vielä testaillut.

Laivalta shoppailin ihka ensimmäisen Victoria´s Secret Fragrance Mistin tuoksussa Dark Orchid. Mies raukka joutui nuuhkimaan kaikki tarjolla olleet tuoksut kun yritin valita mieleistä tuoksua. Valinnan vaikeus on kamala tunne... Lisäksi piti hankkia uusi pullo suosikki kasvovettäni pian loppuvan pullon tilalle. Richin shampoo oli tarjouksessa ja tuo pieni Duroyn kasvoliina pääsee testiin pian.

Näillä pärjää taas hetken aikaa... uutta risteilyä odotellessa.



20140915_174014
 
20140915_174038
 
20140915_174059
 

maanantai 15. syyskuuta 2014

Ensimmäiset Sephoran tuotteeni - ikinä.

Katsokaa mitä sain tuliaisina! Olin aivan häkeltynyt kun avasin pussin, luulin ensin kynsilakanpoistajaa maustepurkiksi... kunnes tajusin että siinähän on sanat glitter ja SEPHORA. Olin aivan pähkinöinä tässä vaiheessa. En ole siis vielä ikinä päässyt Sephoraan hypistelemään tuotteita. Olen nähnyt aiheesta vain unia...

Instant Nail Polish Remover For Glitter on kynsilakanpoistopurkki nimenomaan glittereiden poistoon kynsiltä. Sain myös erikoisen värisen kynsilakan, jollaista kokoelmastani ei varmasti löydy. Sävy on hieman likaisen vihreä, joka silmissäni taittaa keltaiseen ja sisältää vielä kullanhohtoisia hippusia. Ou jee. Näiden herkkujen lisäksi saimme miehen kanssa jaettavaksi kasan suklaata, peanut butter KitKat, oi oi.. 

Millasia herkkuja sinä toivot ulkomaan tuliaisina? Nämä sain ihan toivomatta ja olinkin todella yllättynyt.  

Kiitos <3


20140909_203710


20140909_203728

perjantai 12. syyskuuta 2014

Arabialaisista öistä unelmoiden

Et ole ehkä voinut välttyä näkemästä upeita meikkikuvia tällä Sleekin Arabian Nights Smoke & Shadows i-Divine paletilla toteutettuna. Jos olet, niin olet saattanut välttää kiusauksen hankkia tämän jalokiven kokoelmiisi. Itse olin ensimmäisten joukossa metsästämässä tätä Limited Edition palettia. Valitettavasti en ole päässyt kaunotarta esittelemään ennen tätä päivää. Monessa blogissa on onneksi ehditty ja erityisen kauniit kuvat mielestäni on napannut kahvia ja kosmetiikkaa-blogin Eiko. 

Arabian nights sisältää 12 upeaa sävyä jotka sopivat syksyyn erinomaisesti. Vaikka ujostelen sinistä silmämeikissä, on tämän paletin sävyt todella kauniita ja helposti häivytettävissä pikantiksi lisäksi osana tylsäksi muodostunutta vaaleaa/ruskeaa arkimeikkiäni. Vihreät, siniset ja kulta sulautuvat hienosti mukaan perusmeikkiä hyppäämättä liikaa silmille. Toki rohkeampiakin yhdistelmiä tällä paletilla saa kevyesti toteutettua.  

Koska kyseessä on tosiaankin Limited Edition-paletti, kannattaa oma hankkia nyt. Tämä saattaa mielestäni olla Sleekin kaunein ja harmonisin paletti tällä hetkellä. Värit swatchattu käsivarrelle ilman silmänpohjustustuotetta eli primerin kanssa näistä saa todella paljon voimakkaamman värin esiin. 

Tämä bloggaaja heittäytyy vapaalle klo 16.00 alkaen ja nauttii lähes flunssattomasta olotilastaan koko viikonlopun. Oikein mukavaa viikonloppua!


Arabian1

Arabian2

 20140907_144540

Arabian3

Arabian4

20140907_144203

20140907_144338



20140907_144549

torstai 11. syyskuuta 2014

Hypetty huulivoide - Maybelline Baby Lips

Värikkäät huulivoideputkilot ahmittiin telineistä osissa Suomea kun Maybellinen Baby Lips- huulivoiteet saapuivat. Huulivoidetta on saatavilla kuusi erilaista, 3 sävytettyä ja 3 läpikuultavaa aurinkosuojalla varustettuna:

Cherry Me, kirsikan tuoksuinen punasävy,
Peach Kiss,  persikan tuoksuinen nudesävy,
Pink Punch, passionhedelmän tuoksuinen roosa sävy,

Mint Fresh, mintun tuoksuinen, aurinkosuojakerroin 20,
Intense Care, mantelin ja kirsikan tuoksuinen, aurinkosuojakerroin 20,
Hydrate, sitruunan+basilikan tuoksuinen, aurinkosuojakerroin myöskin 20.

Huulivoiteet sisältää aloe veraa, hunajaa ja sheavoita. Voiteet lupaavat huulille kosteutta jopa 8 tunnin ajaksi. Itse sain Ilonan tupareiden lahjakassista nämä kaksi lipsiä, joista olen aktiivisesti käyttänyt keltaisessa hylsyssä olevaa Intense care-versiota. Huulet tuntuvat aluksi hyvin kosteututeilta. Tunne ei kestä kahdeksaa tuntia, maksimissaan 2-3 tuntia jonka jälkeen ainakin hieman rohtuneita huulia saa voidella uudelleen. Rohtumat saattavat parantua hivenen nopeammin, mutta mitään ihmeitä tämä ei saa aikaan. Noin neljän euron kappale hintaan tämä ei saa minua hihkumaan erityisemmin. Toki värikkäät pakkaukset ovat plussaa. Tuota sävytettä versiota en ole vielä testannut, mutta senkin aika tulee pian. Kunhan saan tämän flunssan taltutettua kunnolla ja pääsen meikkileikkeihin takaisin sisään.

Joko sinä olet testannut Baby Lipsit?


babylips

*tuotteet kuvassa saatu GoodieBagistä/blogin kautta*

keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Syyskuun 2014 LivBox

Tällä kertaa saan Livbox-postauksen uunista ajoissa pihalle. Eli tässä pienet höpöttelyt syyskuun mustan laatikon sisällöstä. Tällä kertaa boksin sisältö taisi olla monelle tilaajalle melko mieleinen sillä en ole tähän mennessä lukenut että kukaan olisi kovin pettynyt laatikon sisältöön. Variaatioita oli tuon Lumenen puhdistustuotteen kohdalla, toiset saivat vaahtomaisen ja toiset geelimäisen version.

Itse sain Lumenen Clear it up! syväpuhdistavan geelipesun kasvoille ja silmämeikille. Toimii näppyjä ja epäpuhtauksia vastaan. Laatikossa oli ilokseni täysikokoinen tuote. Varmasti otan tämän testiin piakkoin. Etenkin kun tämä lupaa jättää ihon mattapintaiseksi.

L`Oreal Elnett-hiuslakka oli hieman nääääh- fiiliksiä nostattava, ehkä osin siksi että näitä pieniä hiuslakkapulloja on kaappiin jo kertynyt ja niin harvakseltaan niitä saan kulutettua loppuun. 

Katy Perryn tuoksunäyte oli kiva juttu vaikka näistä tuoksunäytteistä voi olla montaa mieltä, itse käyn kaupoilla sen verran harvakseltaan että ilostun näistä hieman suuremmista tuoksunäytteistä. 

L´Occitanen käsivoide oli ihana yllätys vaikka osasin sitä odottaa kun luin että Lóccitane on mukana boksissa. Tämä sujahti välittömästi laukkuun. Mukana oli myös lahjakortti jonka ajattelin päästä hyödyntämään jossain vaiheessa.

L´Orealin Skin Perfection Unifying Day Moisturizer on kaikille ihotyypeille suunnattu ihon sävyä tasoittava päivävoide. Voide lupaa kosteuttaa ihoa 24 tuntia. Tämä pääsee testiin jossain sopivassa kohtaa.

Nivean mustikkainen huulivoi on uusi tuttavuus. Yleensä nämä peltirasiaan pakatut huulivoiteet jäävät osaltani käyttämättä koska ne on usein vaikeita avata ja tuotetta on hankala levittää bussissa. En halua uittaa likaisia sormia voiteessa ja harvoin muistan kuljettaa käsidesiä mukanani käsilaukussa (vaikka se kannattaisi etenkin flunssa-aikaan) Saa nähdä miten tämän kanssa käy.

Että tämmöinen laatikko. Olin suurimmaksi osaksi mielissäni syyskuun tuotteista vaikka kaikkia en heti saa otettua käyttöön. Toivottavasti ensi kuun boxi on yhtä onnistunut.


20140910_193830


20140910_194012

Julkaisu nro 666. Gothic Girl.

666. julkaisu blogissani ansaitsee jotain gotiikkaa henkivää. Päätin esitellä muutaman tummemman huulipunani, sillä flunssan ja näppylöiden kuorruttamat kasvoni eivät herätä kenessäkään ihastuksen tunteita.

Esittelyssä kolme huulipunaa Makeup Revolutionilta. Upeat syys-sävyt vaativat kantajaltaan hieman rohkeampaa asennetta. Silmämeikin voi jättää hieman kevyemmäksi, mutta kukaan ei kiellä vetämästä koko hommaa synkistelyn puolelle. 

Ensimmäisenä sävyt 100% vamp ja Black heart. Ei ehkä ne perinteisimmät sävyt allekirjoittaneelle, mutta näillä on hauska leikkiä kunhan flunssa hellittää.  Viimeisimmäksi jätin I ♡ My Lips  - sävyssä Racing Heart. Alemmissa kuvassa siis viimeisimpänä. Ainakin kädelle swatchattaessa pysyivät hyvin menossa eivätkä meinanneet lähteä edes saippuapesulla pois. Tuplapesun jälkeenkin kädellä näkyi tummemmat kohdat joissa punat olivat koreilleet.

Kuinka tummaksi sinä uskallat "punata" huulesi kaupungille lähtiessäsi?


20140906_131556

20140906_131645


20140906_132219

20140909_171720 (1)




maanantai 8. syyskuuta 2014

Elokuun loppuneet tuotteet

Tässä lista loppuneista tuotteista lyhyin kommentein. Elokuussa käytin loppuun paljon testereitä mutta en jaksanut niitä hillota nurkissa, joten niistä minulla ei valitettavasti ole kuvallista eikä sanallista materiaalia julkaistavaksi. Olin vain iloinen päästessäni hyödyntämään kerääntyneet testerit pois laatikosta. Elokuu kun hujahti ohi muutoinkin aivan liian nopeasti, vaikka lomatkin oli tuossa vaiheessa jo pidetty suurilta osin, joten vain neljä täysikokoista tuotetta loppui/päätyi roskiin. Syyskuussa saldo saattaa olla suurempi jos vain muistan käyttää avatut shampoot pois kuljeksimasta ennen kuin otan testiin Tigin shampoon joka tuoksuu karkeille (yllätyyyyyys).

Kaksi hiustuotetta, shampoo ja ikuisuuden nurkissa värjötellyt Lórealin lämmöstä aktivoituva kiharasuihke. Shampoo oli peruskauraa, mukavan tuoksuinen tosin. Kiharasuihke pullossa oli tavaraa, mutta koska en sitä ollut vuosiin kaivannut, oli sen aika astua kaapista roskiin. Kenellekään en kehtaa antaa puoliksi käytettyä mahdollisesti vanhentunutta kosmetiikkaa. Siksi välillä kirpputoreilla pudistelen päätä lähes tyhjille rasvapurkeille ynnä muille joista pyydetään käsittämättömiä summia. Joskus olisi hyvä vain myöntää että toisen roska ei ole toiselle aarre.


loppu08.1


Kate Mossin tuoksuihin tykästyneenä pidin tästä kukkaisesta Love Blossoms- tuoksusta erittäin paljon. Saattaa olla että hankin uuden loppuneen tilalle arkituoksuksi. Triple Dry deosta kirjoitin aiemmin tässä postauksessa. Pidin todella paljon ja tulen ostamaan uuden.

loppu08.2