lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kosmetiikkabloggaajan arkimeikkikaappilla

...voi näyttää tavallisen tallaajan (sellainenhan minäkin olen, mutta kosmetiikkaan hurahtanut sellainen) mielestä peilikaappini voi näyttää erittäin pelottavalta. Siellä kun tavaraa riittää vaikka pienelle kylälle. Tässä kaapissa majailevat siis arkimeikkini perustarpeet, kaikki muu (kyllä tätä riittää) majailee makuuhuoneen lipastossa. Siinä isommassa Malmissa jota en ole vieläkään ehtinyt kuvailla, koska järjestys puuttuu täysin.

Ei sinänsä että kuvan perusteella tämäkään kaappi niin järjestellyn näköinen olisi. Ylähyllyllä meikkikynät purkissa sekä meikkipohjatuotteita, joita en niin usein käytä. Näyttääpä siellä olevan yksi kabukikin. Sekä siveltimien pesutuotteet.

Seuraavalla hyllyllä majailee paletit yhdellä reunalla, Tässä on MUA:n paletteja enimmäkseen. Mutta muutama muukin. Tästä pinosta voisin tehdä oman postauksen jossain vaiheessa kun jaksan järjestellä kuvaussession. Hyllyllä majailee myös jakopääntiivisteet sekä raitapussissa viime reissulla mukana olleet meikit, tai se osa joka ei ole päässyt nyt aktiiviseen käyttöön (muutama huulipuna ja niin edelleen). Tuossa sinisen kannen alla majailee rikki mennyt aurinkopuuteri.

Alimmalla hyllyllä ovat siveltimet (puhtaat ja käytetyt erikseen) sekä korissa ne yleisimmin käytetyt meikkipohjat sekä korostustuotteet ynnä silmämeikinpohjustajat. Tässä myös käytössä olevat ripsivärit, joita on nyt kolme kappaletta. Tuuheutta, pituutta ja vedenkestävyyttä. Ripsivärien ominaisuuksilla voi kikkailla.


20140709_192555_LLS


Nappasin myös kuva viereisistä hyllyistä, joilla majailee useimmin käytetyt hiushommelit. Koska pidän järjestyksestä (ainakin vieraiden silmin) niin kaikki tilpehöörit on piilotettu noihin mustiin koreihin. Niiden sisältöä en sitten enää kuvannutkaan.. ehkä joskus on siivousvimma iskee taas. Metallisessa kipossa majailee hiusharjat kun se originaali ja Glitterin teko-tiiseri majailee molemmat tuossa mustassa korissa.

Ja kyllä, silmänne näkevät toisen mustan korin tuossa kaapin päällä. Siellä on sekalainen seurakunta kaikkea. Löytyy vartalovoidetta ja -voita, kestovärjäystavarat ynnä kumihanskat (hiusten sävytys suoravärein) ja muut tilpehöörit.

Että tämmöinen postaus, kiinnostaako nämä edes ketään? Miltä sinun vessa näyttää vieraan silmin? Kauhistuisitko jos kävisit luonani kylässä?


20140709_192641_LLS

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Led Lipgloss - Hot pink!

Tässä Pandan synttärimiitistä GoodieBagin mukana saamani Make Up Storen led huulikiilto sävyssä Hot pink. Kyllä, led huulikiilto. Tämän saa monessa sävyssä, mutta yhteistä on ledvalo korkissa. Valo syttyy kun korkin avaa. Valon kanssa huulikiillon laittaminen sujuu pimeimmässäkin luolassa ongelmitta - tai ainakin jos mukana on peili.

Vaikka kiilto näyttää kovin pigmenttiseltä ja ärhäkältä, ei se huulilla ole kuin kevyt kiilto. Alla olevassa kuvassa kiilto kämmen selälle sipaistuna yrittää kovin esittää tätä hentoisuutta, koska kaikki huulikuvat jotka nappasin olivat suttuisia.  

Oikein hauska meikkituote, meikäläisen oma Star Wars-valomiekka. Kyllä nyt kehtaa sipaista huulikiiltoa ravintolassa. Löytyykö sinulta oma led huulikiito taistelussa pimeyttä vastaan? Onko kokemuksia muista sävyistä? Onko ne yhtä hennosti väriä tuovia kuin tämä sävy?




MUS Hot Pink

*tuote saatu blogin kautta GoodieBagin mukana*


20140709_191846

maanantai 21. heinäkuuta 2014

Hassuja juttuja kylpyhuoneen hyllyllä...

Välillä mietin miltä kylpyhuoneemme hyllyt mahtavat näyttää kosmetiikkaa ns. normaalisti kuluttavan silmin? Siellä kun välillä nököttää vaikka minkälaisia juttua. Kuten esimerkiksi alla oleva hökötykset. Molemmat Glitteristä ostettuja.

Ensimmäinen juttu on hyvin rivon näköinen. Etenkin jos se majailee wc-pöntön yläpuolella. Kyseessähän on ponnarin tuuheuttaja. Tämän kun nakkaa ponihännän keskustaan kiinnitysvaiheessa, niin lopputuloksena muhkeampi ponihäntä. Wau. Alla oleva juttu taasen on eräänlainen hiuslenkki twistillä.

Millaisia omituisuuksia sinun kylpyhuoneesta löytyy?



20140608_132913



20140608_132826

lauantai 19. heinäkuuta 2014

W7 10 out of 10 palette

Tänään kurkistamme erääseen arkipalettiini. Kyseessä on W7 10 out of 10 (browns) eli hyvin maanläheinen kattaus. Olen saattanut jumittua ruskeisiin sävyihin jo viikoiksi eikä loppua näy.

10 out of 10 on edullinen paletti, hinta on noin 4 euroa kosmetik4less-verkkokaupassa. Tämä sopii hyvin ensimmäiseksi paletiksi meikkausta aloittelevalle, mutta myös kaltaiselleni maanläheisiin sävyihin jumahtaneelle arkimeikkaajalle. Paletista on myynnissä myös toinen versio jota en omista (assorted).

Paletin pigmenttisyys ei ole päätä huimaava, mutta hintaansa nähden oikein hyvä. Paletin kaksi ensimmäistä ylärivin sävyä ovat heikko pigmenttisimmät ja sopivat siis loistavasti häivyttelyyn ja kulmaluulle. Sipaisin sävyt käsivarrelle ilman pohjustusta eli näistä saa enemmänkin irti pohjustustuotteen kanssa. Osa sävyistä on mattaisia ja osa "shimmerisiä", olisiko oikea suomennos hohtavia? Välillä on hankala saada päähän hyvää suomennosta meikki sanastolle, se kun usein on englanniksi.

Mutta tämmöinen paletti tällä kertaa. Voiko ihmisellä olla liikaa neutraaleja luomiväripaletteja?


20140706_105828
 
 
20140706_105849
 
 
20140706_105905_LLS
 
 
20140706_105948_LLS
Suorassa auringonvalossa kuvattu.
 
 
20140706_110223_LLS
Ylärivin 2 ensimmäistä rajautuivat kuvasta pois.
 
 
20140706_110242_LLS
Tässä ylärivin 2 ensimmäistä mukana - heikko pigmenttisinä.

torstai 17. heinäkuuta 2014

Notd: Roller coaster 22

Pitkästä aikaa kynsiä esillä blogissani. Tällä kertaa valitsin vihreää ja sateenkaaren väreissä kimaltavaa glitteriä. Vihreä on essencen sävy 179 roller coaster, joka on peittävä kahdella kerroksella (käsialaani on hieman paksuhkot kerrokset). Glitter-pläjäys on etude housen glitterilakka numerolla 22. BTW. Glitterin poistaminen oli aivan kauheaa. Pitäisikö hankkia sellainen peel off-lakka??

Päällyslakkana edelleen H&K Girl. Aivan parasta. Edelleen. Seuraavaksi pitäisi hoitaa kynsinauhat taas kuntoon. On jäänyt vähälle töiden takia viime aikoina.


20140706_110826_LLS
 
20140706_110831_LLS
 
20140706_110848_LLS
 
20140706_110631_LLS

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Amarena Passion Fruits = pigmenttiä + hoitoaine

Hiusjuttuja tällä kertaa. Punaisia sellaisia. Edelleen viihdyn punaisessa eikä loppua taas näy horisontissa. Kuoppasin haaveet lilasta/violetista letistä ainakin toistaiseksi. Vaikka se hiusvärikin tuli ostettua jo valmiiksi. Ex-tempore hommia sitten tulevaisuudessa. Sanokaa mun sanoneen... vaikka käväisin viininpunaisessa sävyssä (burgundy) hetki sitten tyven kohdalla.

Passion Fruits pigmentti-hoitoaine on kätevässä pumppupullossa ja intensiivisen punaisen lisäksi Cosmeryan sivuilla tarjolla on:

Vanilja - Lämmin vaalea, Karamelli- kuparinen russävy, Hopea- vaalea,  Intensiivinen violetti –tummille hiuksille sekä Suklaa- ruskea perussävy.


Näitä käytetään aivan kuten tavallisia hoitoaineita. Vaikutusajaksi annetaan 3-15 minuuttia halutusta lopputuloksesta riippuen. Itse taisin pitää puolisen tuntia koska kokkasin siinä ohella miehelle sitä kuuluisaa avokado-pastaa.
Monitoiminen hoitoaine lupailee kosteuttaa, ravita ja sävyttää hiuksia. Samalla antaen upeaa kiiltoa ja kirkastaen hiuksien sävyä. Nämä hoitoaineet sisältävät mm. hedelmien vitamiini-uutteita ja UV-suojan.

Lopputulos on kylmän punainen (voimakkuus riippuen vaikutusajasta). Sävy kestää hiuksissa sen arviolta 6 pesua haalistuen hiljalleen pois. Eli tätä kannattaa käyttää kerta viikkoon ylläpitääkseen kirkasta sävyä. Olen huomannut että käsittelemättömässä tyvessä väri ei jää kiinni niin hyvin kuin latvoissa. Tämähän on tuttu ilmiö suoravärien kanssa. 300 ml kustantaa noin 16 euroa. Ei siis ihan mahdoton hinta. Voisin ostaa uudelleenkin.




20140706_124614

sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Loppuneet 05-06/2014

Taas on aika kurkistaa loppuneiden tuotteiden listaa.
  •  Tigin jättipullo Styleshots epic volume-hoitoainetta. Saman sarjan shampoo loppui aika päiviä sitten. Nyt on tilaa suihkun nurkassa.. tai sitten ei. Mitään eeppistä voluumia en tämän avulla hiuksiini saanut, rasvaletti mikä rasvaletti (tyvestä).

  • Loppuneissa muutama testeri arganöljyjen maailmasta. Livboxista saatu Argan care Moisture Shot, Hydrating Styling Cream eli hiuksiin jätettävä tuote. Myös Moroccan Oil light- version kauneusmessuilta saatu testeri tuli tiensä päähän.

  • Yves Rocehrin Phytum active energie-shampoo tuli käytettyä loppuun. Ei herättänyt tunteita. Mahtaako tätä enää saada? En ole törmännyt nettikaupassa. Oma pullo löytyi kätköistä käyttöön.

  • Samoin Cutrin Chooz booster balm - muotoiluvoide. Lupasi antaa tuuheutta, ilmavuutta, kiiltoa ja ryhdikkyyttä sekä poistaa sähköisyyttä. Aktivoituu lämmöstä ja sisältää lämpösuojan. Ei mitään ihmeellistä sanottavaa tästä. Tuli käytettyä todella harvakseltaan.

20140706_132228

  • Ella Báchen tomaattivoide, joka saatu Livboxin kautta. Näin pienen näytteen käytön aikana ei voi odottaa suuria tuloksia, mutta yleisesti pidin voiteesta. Ei muuten tuoksu ketsupille! Pitäisi ostaa täysikokoinen kattavampaa tutkimusta varten.

  • Yves Rocherin pure system- clean pore kuorinta-aine oli mukava rakeinen. Mieskin tykkäsi tätä käyttää. Saattaa tulla hankittua uudelleen.

  • Herbinan ruusuinen vaahtopuhdistustuote myöskin Livboxista tullut. Pidin tuoksusta ja lopputuloksesta. Mukavan pehmeä vaahto puhdisti meikin, itse suosin kaksivaiheista puhdistusta meikin kanssa. Tämän avulla viimeistelin ensimmäisen vaiheen pesun.

  • Loppuneissa myös kolme voidetta. Yves Rocherin sebo vegetal, Olay sekä Dr.Spiller. Sekä Livboxin kautta saatu hammastahna ja Gina Tricotista ostettu kynsilakanpoistopurkki.

  • Sekalaisessa sakissa roskiin päätyi tuoksunäyte sekä kaksi huulikiiltoa. Kyllä, tuo teipattu juttu on huulikiilto jonka pakkaus aikanaan mystisesti halkesi, joten tuhat metriä teippiä korjasi asian.

 

20140706_132302
 
20140706_132328
 
20140706_132349

torstai 10. heinäkuuta 2014

Iris Hydrating Facial Lotion

Tämä Weledan ihanan tuoksuinen kasvovoide on ollut pitkään suosikkini kasvovoiteena iltaisin. Kasvovoide on kohdistettu normaalille tai sekaiholle. Voide lupaa kosteuttaa ja auttaa ihoa palauttamaan sen luonnollista tasapainoa.

Eteerisillä öljyillä tuoksumaailma voi olla herkimmille liian voimakas, itse en koe  tuoksua negatiiviseksi vaikka toisinaan liian voimakkaat tuoksut aiheuttavat päänsärkyä. Päinvastoin iltaisin on mukava nuuhkutella kukkaistuoksuja ennen silmien sulkemista.

Voidetta suositellaan meikin alusvoiteeksi. Itse käytän tätä iltaisin ja olen ollut tyytyväinen. En ole huomannut voiteen rullaantumista, joka usein tuntuu luonnonkosmetiikkaan kuuluvilla kasvovoiteilla olevan ongelmana. Sen sijaan iho tuntuu pehmeältä ja hyvinvoivalta. Suuri plussa tietenkin Weledan luonnonmukaisuudesta. Siirtymiseni luonnollisempaan suuntaan on ollut suuntana, mutta syrjähyppyjä sille toiselle puolelle vielä sattuu tielle.

Hintaa 30 ml voideputkilolla on noin 13,00 euroa ostopaikasta riippuen. Weledaa voi ostaa esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta, Sokokselta sekä tietenkin iHerbistä. Itse ostan viimeisimmästä, kuten ehkä olette saattaneet huomata.

Onko sinulla suosikkeja Weledan valikoimasta?



20140623_195541




tiistai 8. heinäkuuta 2014

Yves Rocherilta kesälomakassiin pakattua

Tässä alkaa kesäloma olemaan käsin kosketeltavissa, joten oli aika tilata mukaan pieni setti tavaraa mukaan pakattavaksi.

Kaksi kuorivaa suihkugeeliä, karhunvatukka ja luomuvanilja. Nam, nämä tuoksut ovat juuri niin kesäisiä kun toivoa saattaa. En vielä tiedä kumpi lähtee mukaan reissuun. Lisäksi Monoï de Tahiti kuivaöljy vartalolle ja hiuksille. Kosteutusta ja trooppista tuoksua. Sopii kesään kuin mansikkabooli. Tilasin myös kaksi väritöntä huultenrajauskynää (toinen lahjaksi) sekä Sexy Pulp Volume Gloss- huulikiillon sävyssä Corail. Lisäksi muutaman euron hintaan ostin tuon taustalla olevan meikkipussin.

Näiden lisäksi mukaan lähtee hiustenhoitoon shampoo, hoitoaine sekä jätettävä suoja/hoitis, kasvojen hoitoaineet sekä ripsiväri. Saatan jättää luomiväripaletitkin kotiin. Katsotaan.. Tai sitten pakkaan  jonkun pienen nude-paletin mukaan jos kassiin mahtuu. Tykkään matkustaa mahdollisimman kevyesti, koska stressaan muuten laukuista ja pakkaamisesta.

Mitä sinun kesälomaan kuuluu? Meikkaatko lomalla jos ei ole mitään menoja kodin ulkopuolelle?


20140617_171631_LLS











sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Queen Helene - The Original Mint Julep Masque

Minttuinen kasvonaamio piristää helteiden keskellä kummasti. Tämänkin lauseen todisti Queen Helenen kulttimainetta niittänyt Mint Julep-naamio.

Naamion on omiaan kuivan ihon vitsauksesta kärsiville. Tarkoitan niitä pieniä näppyjä joita kasvoihin tulee sen olematta rasvainen. Tietenkin naamioinnista hyötyvät myös mustapäiden ja laajentuneiden ihohuokosten kanssa painivat. Naamion olen tilannut testiin yllättäen jälleen....iHerbistä. Itse olen paininut viimeisen kuukauden rasvoittuvan T-alueen kanssa. Lisäksi luomet rasvoittuvat tunnissa siihen kuntoon ettei mikään pohjustus tunnu pitävän värejä paikallaan luomivaossa. 

Naamiota levitetään puhdistetulle iholle runsas kerros ja annetaan vaikuttaa noin 15 minuuttia. Naamion kuivuttua kovaksi ja mataksi sen voi poistaa helposti kasvosienen ja lämpimän veden avulla. Lopputuloksena puhtaan, pehmeän ja puhdistetun tuntuinen iho. Lisäksi Mint Julep- naamio lupaa rentouttaa väsyneitä lihaksia. Täydellinen työpäivän päätteeksi tv-sarjoja katsellessa.

Koostumus vihreää kuten olettaa saattaa (Hulk!) ja miellyttävä levittää kasvoille. Erityinen plussa taas eläinkokeettomuudelle. Pyöristettynä 230 grammaa mintunvihreää naamiota maksaa noin 3 euroa eli edullinen ja hyväksi havaittu tuote kyseessä. Tuntuu että viime aikoina kaikki ostokseni on iHerbin kautta tilattuja, joko alkaa kyllästyttämään?



20140608_133000

20140608_133012


lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäkuun Livbox 2014

Heinäkuun boksikin kohta kolahtaa luukusta - tai ainakin saapumisilmoitus. Livboxin väki lähetti tilaajille kyselyn olisiko halukkuutta siirtyä pakettiautomaatti- jakeluun, mutta ilmeisesti suosio ei riittänyt. Jakotapa pysyy siis yhä ennallaan.

Tässä kesäkuun laatikon sisältöä lyhyesti.

  • Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub- kuorintavoide. Näytekokoinen. Kuorintavoide lupaa vähentää ihon kiiltoa ja auttaa supistamaan ihohuokosia. Tuoksumaailma sitrushedelmäinen. Kuorintavoidetta voi käyttää 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa päivittäin. Minua on varoiteltu kuorimasta ihoa liian usein, joten kerta viikossa on ehdoton maksimi. Mieluusti vielä harvemmin.

  • Nivea In-Shower Body Milk. Näytekokoinen. Tätä olin jo testannut aiemmin ja postaustakin pitäisi olla tulossa. (selaan keskeneräiset postaukset sopivassa raossa...)

  • Rimmel Apocalips huulilakka. Minun suosikkini tässä laatikossa ja on täysikokoinen tuote. Tästä tykkäääään! Kiitos Livbox värikosmetiikasta. Huulilakka ansaitsee oman postauksensa.

  • Bic Soleil Bella varsiterä. Tämäkin tarpeellinen, mutta vähän semmoinen "näääh"-fiiliksen aiheuttava myös. Otan mukaan kesälomalle, tuskin mitään maailmaa mullistava höylä.

  • Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling- jalkavoide. Täysikokoinen. Tämä tulee varmasti tarpeeseen, etenkin kun jalkojen hoito on monella saattanut unohtua talven aikana villasukkien alla..

  • Ecotools pesukukka. Ihan tarpeellinen, mutta toivoin sivellintä kun kuulin että Ecotools on mukana boxissa. Tämä oli vähän pettymys odotusten takia.

 Lisäksi mahdollisuus kokeilla Viaplayta. Tätä vähän ihmettelin.. Kokonaisuudessaan keskiverto laatikko. Toivon heinäkuun laatikolta paljon, koska jatkoin urheasti tilausta. Olen jäänyt koukkuun mysteerilaatikkoon....
 
 
 
20140609_172914
 
20140609_172706

keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Exuviance Heel Repair

Tämä ihmesalva tuli tarpeeseen näin kesälomaa kohden. Vaikka kertaalleen olen Holika Holikan muovisukkien kanssa leikkinyt nahkaa luovaa käärmettä, oli vielä tehtävää tämän bloggaajan kantapäiden kanssa. Tämä Heel Repair -voide on saatu Tampereen goodie bag-pussukasta.

Exuviance on kuin pedikyyri purkkiin sullottuna. Se kuorii ja kosteutta kuivia jalkoja, samalla korjaten kuivaa, halkeilevaa ihoa. Kuorinnan salaisuus piilee AHA/PHA-hapoissa ja E-vitamiinissa.

Voidetta levitetään esim. jaloille kerran tai pari päivässä riippuen kuinka kuivat kintut on kyseessä. Voidetta voi käyttää myös kuiville kyynärpäille ja polville. Muualle kroppaan en voidetta hieroisi.  Voide on hajustamaton ja voidetta on purkissa 100grammaa (hinta noin 35,00euroa). Tuotteen luvataan sopivan myös herkälle iholle.

Huom. AHA-happoja sisältävien tuotteiden käytön aikana ja käytön jälkeen suositellaan aurinkorasvan käyttöä ettei iho ärsyynny tai synny auringonpolttamia.

Exuviancen kotisivut löydät täältä. Sivuilla on kaikkea hyödyllistä ja mielenkiintoista, esimerkiksi tämä pieni ihonhoito-opas.

Millaisia kikkakolmosia sinulla on jalkojen hoidon suhteen?


20140617_171359

20140617_171450_LLS
 
20140617_171431_LLS


*Tuote saatu blogin kautta.