tiistai 2. joulukuuta 2014

Päivä2: Käytetyin paletti

Jos joku ihmettelee että mikä Päivä2, niin tämähän on jatkoa eilen aloitetulle Instagramin kuva-päivässä-haasteelle. Kurkkaa siis tämä postaus niin pysyt kärryillä jatkossakin. En lupaa että joka päivä teen blogin puolelle postausta päivän kuvasta, mutta kaksi päivää putkeen on jo saavutus nykyisellä energia-tasolla.

Päivän numero kaksi kuva-haasteena oli kuvata käytetyin paletti. Olisi voinut kaivaa kuvattavaksi esiin Wet´n Wildin Silent Treatment kolmikon, mutta en löytänyt sitä mistään tähän hätään. Silent Treatment on ollut eniten käyttämäni luomiväripaletti ikinä- niin käytetty että kaikkien kolmen sävyn pohja kuultaa esillä enemmän tai vähemmän ja uusi kappale on hankittu varastoon odottamaan.

Päädyin siis kuvaamaan viime aikoina ylivoimaisesti eniten käyttämäni luomiväripaletin - nimittäin MUA:n Heaven & Earthin. MUA on siis lyhenne sanoista MakeUp Academy.

Heaven & Earth on viiden euron luomiväripaletiksi yllättävän laadukas. Tällä loihdin arkimeikin töihin, mutta erityisesti tummempia sävyjä käyttäen tällä saa illaksikin rajumman meikin. Koostumukseltaan luomivärit ovat hieman jauhoisia/rakeisia, kuten kuvastakin huomaa. Pigmenttiä näissä kuitenkin on tarpeeksi etenkin siihen arkimeikkiin, ei liikaa vaan juuri sopivasti. Siveltimen pyöräytys etenkin tummissa sävyissä saattaa riittää molempien silmien meikkailuun, mutta vaaleampien sävyjen kanssa saa hieman kerrostaa. Värien työstäminen ja häivytys on todella helppoa. Tämän paletin sävyt vain ovat niin täydellisiä, ruskeaa, kultaa ja taupea. Juuri ne minun turvasävyni silmämeikeissä.

Mikä on sinun eniten käyttämäsi paletti?20141202_172205


20141202_172233

20141202_172320
 
 
20141202_172313

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti