keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Mitä kasvoille tänään laitettaisiin?

Hyvää huomenta! Tässä kaksi viimeisintä rakkauttani mitä tulee meikkivoiteeseen/pohjaan. Oriflamen The One-sarjan IlluSkin sekä ACOn BB.

Kuten Oriflamen pullosta olettaa saattaa, on tämä ollut todellisessa testissä ja osoittautunut täydelliseksi meikkipohjaksi. Kunhan tämä bloggaaja saa materiaalinsa kasaan niin on tästä tulossa syvällisempi katsaus blogin puolella pian, blogin ulkopuolella olenkin tätä hehkuttanut. Helposti ihoon sulautuvana ja kauniin hieman hohtavan lopputuloksen antavana tämä on ollut omiaan kiireisinä zombie-aamuina kun työmatkalle pitää joutua ripeästi. Tähän turvauduin luottavaisin mielin myös kesähäiden meikissäni.

ACOn BB voide oli ahkerasti käytössä etenkin kesälomalla kun vietin "nude-lookissa" aikaani enemmän. Tämäkin levittyy nätisti ja kosteuttaa ihoa mukavasti. Kovinkaan peittävä tämä ei ole (ainakaan ilman kerrostamista), mutta kesällä ei jaksanut edes välittää ulkonäkö-asioista kunhan tarjolla oli hyvää seuraa ja mansikoita.

Näiden kahden kanssa olen ajatellut kohdata myös syksyn eikä kumpaisestakaan ole tähän mennessä pahaa sanottavaa. Hyvät kaverit tässä hintaluokassa (alle 20 euroa). Tänään kasvoilla on IlluSkin. Entä näytön siellä puolen?20140709_192700
 
*Tuotteet saatu blogin kautta (toinen goodie bagistä),
 mutta mielipiteet luonnollisesti omiani.*

2 kommenttia:

  1. Pitääpä varmaan kaivaan kokeiluun tuo Illuskin. On pyörinyt mulla keväästä asti laatikossa, mutta en ole saanut vain aikaiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaiva esiin ja kerro mitä pidät. Nämä meikkipohja jutut on aina mielenkiintoisia (ripsivärien ohella) että kuinka sama tuote sopii erilaisille ihotyypeille. :)

      Poista