sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Makeup Revolution Redemption Palette Iconic 1

Jos vielä etsit edullisempaa vaihtoehtoa  Urban Decayn Naked-paletille, niin tässä yksi ehdokas. Makeup Revolutionin Iconic 1 -paletti kustantaa kirjoitushetkellä 4,97 euroa eli huomattavasti esikuvaansa vähemmän. Jokaisen omaksi haasteeksi jää se kuinka suhtautua näihin dupe-paletteihin. Itse en näe tämän paletin kohdalla vääryyttä esikuvaansa kohtaan, sillä vaikka sävyt ovat samankaltaisia, on muotoilu "omanlaisensa" eli täysin kopio tämä ei yritä olla. Tai yrittää mutta omalla twistillä (taidan olla kuumeessa kirjoittamisen hetkellä, pahoittelen..)  Onhan näitä muitakin edukkaampia merkkejä joilta on UD Nakedin kaltaisia paletteja tupsahdellut markkinoille ja vieläpä  kopioidussa samantyylisessä pakkauksessa. Koska kuvien ottaminen jää viikonloppuihin ja ilta-aikaan arkisin, täytyy minun napata uudet swatch-kuvat teille jotka kehtaa julkaista.

Jos Makeup Revolution on ihan nevö hööd, niin kyseessä on vuoden 2014 alussa toimintansa Lontoossa aloittanut yritys jonka tavoitteena on tarjota (väri)kosmetiikan saralla laatua edulliseen hintaan. Jokaiselle löytyy sopiva sävy valikoimasta. Tällä hetkellä tarjolla on 300 tuotetta ja määrä on kasvamassa. Yrityksen Facebook-sivut ovat silmänruokaa täynnä kosmetiikkanarkkareille. Tuotekuvia ja mm. bloggaajien tekemiä meikkejä MR:n tuotteilla. Tämän sivuston herkkuja tullaan blogissani näkemään paljon tulevaisuudessa. Omistan jo aika monta luomiväripalettia. Köh köh.

Lukuvinkki: erittäin hyvän vertailun tästä Iconic 1- paletista, MUA:n Undressed-paletista ja Urban Decayn Naked 1:stä löydät tästä blogista. Suosittelen lämpimästi blogia muutoinkin, etenkin jos myös edullisempi kosmetiikka kiinnostaa.Iconic 1
 
Iconic 1.2
 
Iconic 1.3
 
Iconic 1.4
 
Iconic 1.5

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti