torstai 18. syyskuuta 2014

Exfoliating Botanical Care Oil

Tein pienen tilauksen syksyn kunniaksi Yves Rocherin verkkokauppaan ja sieltä valitsin talvea ajatellen testiin Exfoliating Botanical Care Oil - käsikuorinnan. Kätöset kun ovat kovilla säiden viiletessä.

Kuorinta on öljyn ja kuorivien rakeiden (mansikan siemeniä, kertoo YR-nettisivut) yhdistelmä. Se lupaa ihmeitä rutikuiville käsille suoraan mainospuhetta lainatakseni. Öljy kosteuttaa ja  ravitsee ihoa samalla siemenien kuoriessa ihoa. Parasta tässä on mielestäni kuorinnan huumaava tuoksu, en osaa sanoa mikä siinä tuoksuu mutta kukkainen se on nenääni. Tätä on ilo pyöritellä käsissä. Onkohan tämä se arnikin tuoksu? Ainakin YR-nettisivuilla viitataan Botanical Expertise -sarjan sisältävän luomuarnikkia.

Käyttö on todella helppoa, loraus kuorintaöljyä kädelle ja minuutin hieronta. Lopuksi kunnon huuhtelu vedellä. Itse laitan käsivoiteen heti kuorinnan päätteeksi.  Suositeltu kuorinnan käyttötiheys on 1-2 kertaa viikossa ja tätä olen noudattanut kuuliaisesti. Kuorinnan lopputuloksena on hyvältä tuoksuvat ja pehmeät kädet. Myöskin kynsinauhat tuntuvat voivan paremmin, mutta myös käsien normaalia tiheämmällä rasvauksella on luonnollisesti vaikutusta asiaan. 75ml tuubi maksaa 7,90 euroa.

Tämän tuoteperheen käsivoide on mummoni yksi suosikeista ja tuoksu on tuttu lapsuudesta. Siksi tämä valikoitui ostoskoriini viime hetkillä kun pähkäilin mitä tarvitsen. Olen tyytyväinen valintaani. Meikkimonsteri ja mummo suosittelee.


20140912_183933


20140916_162251

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti