maanantai 1. syyskuuta 2014

Elokuun Livbox

Elokuun Livbox oli mielenkiintoinen. Boxin sisältöön olivat bloggaajat/vloggaajat saaneet vaikuttaa ja osaltaan se herätti normaalia enemmän mielenkiintoa laatikkoa kohtaan. Mukana olivat seuraavat bloggaajat/ vloggaajat:
Saara Sarvas, Annie (Kosmetiikkaobsessio), Ida (Ida iholla-blogista), Johanna (Kalastajan vaimo-blogista), Mimmi (Plusmimmi) sekä Nella Törnroos.

Suosikkini kaikista tuotteista oli Saaran valitsema Lumenen aurinkopuuteri. Suurta kiitosta puuterin mattaisuudesta, yleensä nämä aurinkopuuterit kun tuppaavat sisältämään glitteriä/helmiäistä enemmän tai vähemmän. Tästä tuli arkimeikkini piristäjä, sillä olin taas unohtanut aurinkopuuterin/poskipunan meikkiarsenaalistani kesäloman aikana. Aika vaalea lopputulos mutta se sopii minulle. Yliannostelun vaara aamu-unisena on siis minimoitu.

Cliniquen silmänympärysvoide ja The Body Shopin vartalovoide jäävät molemmat vakiokäyttöön myös. Hyväksi havaittuja jo ennestään. Mizz Annie oli valinnut Batisten tuuheuttavan kuivashampoon. Tuote on kyllä mainio ja jää käyttöön pelastamaan minut lähmätukalta.  

Ylellisimmäksi tuotteeksi valikoitui Dolce & Gabbanan suihkugeeli, jota en ole vielä päässyt testaamaan. Odotan sellaisia luxux- fiiliksiä tämän kanssa. Kaikki eivät tätä tuotetta saaneet vaan vaihtoehtoisena tuotteena Nella oli valinnut laatikkoon Pure Konjac Spongen. Joka tosin herättää yhtä paljon mielenkiintoa kuin tämä suihkugeeli. 

Kokonaisuudessaan elokuun laatikko oli aivan mainio ja odotukseni palkittiin. Ehkäpä syyskuun laatikon kohta tupsahtaessa olisin enemmän ajoissa mietteideni kanssa. Tosin sen verran hektistä on elämäni tällä hetkellä että elokuu tuntui hujahtavan ohi viikossa. Siltä se ainakin on tuntunut. Hrrrrr. Nyt tosin taitaa syysflunssa iskeä päälle kunnolla. Siitä huolimatta oikein mainiota syyskuun ensimmäistä päivää kaikille. Joko kynttilät on kaivettu esiin?


20140812_191705

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti