tiistai 8. heinäkuuta 2014

Yves Rocherilta kesälomakassiin pakattua

Tässä alkaa kesäloma olemaan käsin kosketeltavissa, joten oli aika tilata mukaan pieni setti tavaraa mukaan pakattavaksi.

Kaksi kuorivaa suihkugeeliä, karhunvatukka ja luomuvanilja. Nam, nämä tuoksut ovat juuri niin kesäisiä kun toivoa saattaa. En vielä tiedä kumpi lähtee mukaan reissuun. Lisäksi Monoï de Tahiti kuivaöljy vartalolle ja hiuksille. Kosteutusta ja trooppista tuoksua. Sopii kesään kuin mansikkabooli. Tilasin myös kaksi väritöntä huultenrajauskynää (toinen lahjaksi) sekä Sexy Pulp Volume Gloss- huulikiillon sävyssä Corail. Lisäksi muutaman euron hintaan ostin tuon taustalla olevan meikkipussin.

Näiden lisäksi mukaan lähtee hiustenhoitoon shampoo, hoitoaine sekä jätettävä suoja/hoitis, kasvojen hoitoaineet sekä ripsiväri. Saatan jättää luomiväripaletitkin kotiin. Katsotaan.. Tai sitten pakkaan  jonkun pienen nude-paletin mukaan jos kassiin mahtuu. Tykkään matkustaa mahdollisimman kevyesti, koska stressaan muuten laukuista ja pakkaamisesta.

Mitä sinun kesälomaan kuuluu? Meikkaatko lomalla jos ei ole mitään menoja kodin ulkopuolelle?


20140617_171631_LLS2 kommenttia:

  1. Meikkaan, mutta tosi kevyesti. Luomivärit skippaan oikeastaan kokonaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos olen oikein villi niin olen kokonaan ilman meikkiä. Tosin kulmat ja ripset pitää kestovärjäillä.... muuten olen moonface.. :)

      Poista