lauantai 5. heinäkuuta 2014

Kesäkuun Livbox 2014

Heinäkuun boksikin kohta kolahtaa luukusta - tai ainakin saapumisilmoitus. Livboxin väki lähetti tilaajille kyselyn olisiko halukkuutta siirtyä pakettiautomaatti- jakeluun, mutta ilmeisesti suosio ei riittänyt. Jakotapa pysyy siis yhä ennallaan.

Tässä kesäkuun laatikon sisältöä lyhyesti.

  • Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub- kuorintavoide. Näytekokoinen. Kuorintavoide lupaa vähentää ihon kiiltoa ja auttaa supistamaan ihohuokosia. Tuoksumaailma sitrushedelmäinen. Kuorintavoidetta voi käyttää 1-2 kertaa viikossa tai tarvittaessa päivittäin. Minua on varoiteltu kuorimasta ihoa liian usein, joten kerta viikossa on ehdoton maksimi. Mieluusti vielä harvemmin.

  • Nivea In-Shower Body Milk. Näytekokoinen. Tätä olin jo testannut aiemmin ja postaustakin pitäisi olla tulossa. (selaan keskeneräiset postaukset sopivassa raossa...)

  • Rimmel Apocalips huulilakka. Minun suosikkini tässä laatikossa ja on täysikokoinen tuote. Tästä tykkäääään! Kiitos Livbox värikosmetiikasta. Huulilakka ansaitsee oman postauksensa.

  • Bic Soleil Bella varsiterä. Tämäkin tarpeellinen, mutta vähän semmoinen "näääh"-fiiliksen aiheuttava myös. Otan mukaan kesälomalle, tuskin mitään maailmaa mullistava höylä.

  • Hansaplast Anti Callus 2in1 Peeling- jalkavoide. Täysikokoinen. Tämä tulee varmasti tarpeeseen, etenkin kun jalkojen hoito on monella saattanut unohtua talven aikana villasukkien alla..

  • Ecotools pesukukka. Ihan tarpeellinen, mutta toivoin sivellintä kun kuulin että Ecotools on mukana boxissa. Tämä oli vähän pettymys odotusten takia.

 Lisäksi mahdollisuus kokeilla Viaplayta. Tätä vähän ihmettelin.. Kokonaisuudessaan keskiverto laatikko. Toivon heinäkuun laatikolta paljon, koska jatkoin urheasti tilausta. Olen jäänyt koukkuun mysteerilaatikkoon....
 
 
 
20140609_172914
 
20140609_172706

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti