perjantai 6. kesäkuuta 2014

Dreaming... M.A.C

Himotuslistalla nyt... M.A.C! En omista vielä yhtään tuotetta, koska pelkään että annan pikkusormen ja se vie minut perikatoon.

Vinkatkaa lempituotteitanne M.A.C:lta niin voin uneksia, jos vielä joskus... jos. Niin monta ihanaa kokoelmaakin tuloillaan että sortuminen on todella käsin kosketeltavissa. Mikä oli sinun ensimmäinen tuote?I want MAC

 

13 kommenttia:

 1. Mä en edes itse asiassa muista mikä on mun eka MAC-meikki. Ehkä Alexander McQueen -kokoelman huulikiillot (tämä kokoelma tuli siis ulos vuonna 2007, omani sain 2009/2010).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua himottaa se Maleficient-kokoelman huulipuna (True Love´s kiss??) Olen niin hilkulla sortua....

   Poista
 2. Miulla on vähän ristiriitainen suhtautuminen MACiin. Olen löytänyt sieltä huippuhyviä tuotteita ja sitten taas täysin itselleni sopimattomia. Ensimmäinen MAC-tuotteeni taisi olla luomiväri. Niissäkin on eri koostumuksia, toiset parempia ja toiset huonommin kestäviä ja levittyviä. Itse tykkään veluxe pearl -koostumuksesta, jossa on hieno metallinen hohde.

  Huonoja kokemuksia on meikkipuuterista, poskipunista ja peiteaineista. Kaikki meikkaajan suosittelemia sävyjä ja ne ei sitten käytössä olleetkaan hyviä :/ Ei pitäisi aina ostaa kaikkea, mitä ehdotetaan...

  Kierrettävän kulmakynän ostaisin uudelleen sekä muita kyniä myös, koska sävyvalikoima on uskomaton! Eilen juuri meikkasin metallisen vihreällä kynällä.

  Siveltimet ovat sitten merkin parhautta, niitä suosittelen kaikille, vaikka hinta on hieman korkealla. Hyvät välineet kestää vuosikausia.

  Mutta toisaalta voin todeta, että onneksi en ole kunnolla hurahtanut. Ostan silloin tällöin, kun on joku kiva kausijuttu tarjolla tai haluan kokeilla jotain ihan uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kanssa kuullut että luomiväreissä on susia ja timantteja. Mutta näin on varmaan kaikilla valmistajilla...

   Siveltimiä olen havitellut vuosia, etenkin niitä kulttimainetta niittäneitä yksilöitä. :)

   Mua vaan pelottaa että hurahdan liikaa. Mikään edullinen merkki kun ei ole kyseessä... :D

   Poista
 3. Minun ensimmäinen MAC tuote oli 2010 Disney Villain kokoelman huulikiilto. Nyt kokoelmaani kuuluu kolme Disney Villains tuotetta, yksi Wonderwoman, pari Maleficentia ja muutama yksittäinen tuote. Pidän noista hauskoista kokoelmista eniten<3

  Minulla on juuri nyt True Love's Kissiä. Suosittelen! Hyvä pigmentti, kosteuttava, pysyy hyvin... Kannattaa sortua;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui ui... ei saa kehua vaikka niin ihanalta se vaikuttaa kaikin puolin mitä olen lukenut... ;D

   Disney villain-kokoelmasta olisin halunnut varmaan kaiken tarjolla olleen, mutta se myytiin loppuun ennen kun ehdin edes ajatella asiaa.. harmillista kyllä. :/ Kokoelmat mua kiinnostaa kanssa todella paljon oikeestaan kaikilta merkeiltä. :)

   Poista
 4. MAC on pelottavan koukuttava sarja. Kehoitan miettimään kahdesti ennen kuin retkahdat ensimmäiseen tuotteeseen… No ei kai, ostoksille vaan ja mukaan meidän muiden hullujen kerhoon! :D Ekat MACin tuotteeni olivat Pariisista ostetut Hue-huulipuna ja Soft & Gentle MSF.

  VastaaPoista
 5. Haha ei saa pelotella! :D

  No ei vaan, jos kokoelmat jää ostamatta niin ruby woo on ehdoton must have-puna! Näin olen sen ajatellut. :)

  VastaaPoista
 6. Mulla on MACilta vaan Primer, johon oon tosi pettynyt. Mun "onni" on ollut se et en oo koskaan saanut MACin pisteeltä minkäänlaista palvelua. Siksi en oo myöskään ostanu mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut muutamaan otteeseen että asiakaspalvelussa olisi petrattavaa. Sikäli harmillista jos muutoin tuotteissa olisi todellisia helmiä löydettäväksi. :/

   Poista
  2. Mikä primerissa on vikana?

   Poista
  3. Pari työkaveria vannoo sen primerin nimeen että ei kiillä! Ei sitten pätkääkään. Just puhuin pari viikkoa sitten toisen heistä kanssa ja hän sanoi että on yrittänyt nyt olla ilman sitä primeria, mutta ei pysty kun naama kiiltää koko ajan. Itse taas en huomaa mitään eroa siitä että käytänkö sitä vai en, naamaa kiiltää koko ajan. :(

   Poista
  4. Okei, no mietin sitten kannattaako mun siihen primeriin satsata koska viime aikoina miun T-alue on kiiltänyt hullun lailla ja poskipäät taasen kuivuu senkin edestä... Hankalaa.. :C

   En muista koska viimeksi olisi ollut tämmöisessä rasvoittumis-vaiheessa otsa-leuka-akselilla.. :P

   Poista