sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Red Appletox Honey Cream - TONYMOLY

Tällä kertaa kurkistetaan Korean suuntaan. TONYMOLY on korealainen kosmetiikkamerkki jota ei ikävä kyllä Suomesta saa. Tilaaminen käy onneksi suhteellisen helposti- kiitos nettikauppojen.

Red Apple Tox Honey Cream on todella suloiseen pakkaukseen pakattua kasvovoidetta joka sisältää mm. hunajaa ja omenahappoa. Tuote on koostumukseltaan tahmean näköistä (muistuttaa niitä etanavoiteita) ja tuoksuu omenalta. Tunnustan että tuo pakkaus sinetöi ostopäätöksen täysikokoisesta tuotteesta testerien sijaan.. mutta myös tuoksu on aika kiva.

Tahmean näköinen geelimäinen voide on yliannosteltuna kasvoillakin tahmean tuntuinen. Eli tuotetta tarvitaan pieni määrä. Tämän ominaisuuden takia itse käytän voidetta lähinnä iltaisin tai silloin kun ei tarvitse olla lähdössä mihinkään kauppaa pidemmälle (lue: meikittä) Tarkoitus on hieroa/taputella hellävaraisesti kasvoja kunnes voide on imeytynyt. Ohje suosittelee käytettäväksi 1-2 kertaa viikossa. Suosituksen syynä lienee voiteen sisältämä omenahappo. 

Omppuvoide lupaa kosteuttaa, pehmentää ja ravita ihoa, ollen samalla antibakteerinen. Voidetta suositellaan erityisesti akneihoisille. En ole ehtinyt vielä kokeilla tarpeeksi antaakseni kattavampaa arviota, joten tämä olkoon teaserinä..

Koska INC-lista ja kaikki muukin on itse pakkauksessa hassuin merkein osoitettu (koska Korea), lainasin INC-listan Pretty&Cute- verkkokaupalta eli täältä.

Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Alcohol, Cyclomethicone, Sodium Polyacrylate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Apple extract, Sodium Hyaluronate, Sunflower seed oil, Propolis extract, Honey extract, Royal Jelly Extract, Soluble Collagen, Ginkgo Leaf Extract, Allantoin, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated LecithinMiltä omppuvoide kuulostaa? Kuinka tuttua korealainen kosmetiikka on?


TonyMoly
 

2 kommenttia:

  1. Voisin ostaa pelkän pakkauksen takia. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, me naiset taidetaan olla vähän liian helppoja vastustamaan söpöjä/kauniita/ylellisiä pakkauksia?? :D

      Poista