torstai 15. toukokuuta 2014

Herrrrkkuja! (jälleen iHerb-hehkutusta)

Olen yrittänyt syödä hivenen terveellisemmin, joten tilasin hieman herkkuja kaappiin. Muistettakoon ettei mikään ruoka tai herkku ole terveellinen jos syö yli päivän energiatarpeensa. Mutta nämä olivat erinomaisia ostoksia. Maistatin nämä myös työkaverilla, joka piti kumpaisestakin. Nämä ovat siis herkkuja vähähiilihydraattiseen ruokavalioon. Ikävä kyllä en ole löytänyt vastaavia Suomen markkinoilta ja sen takia turvauduin iHerbin runsaaseen valikoimaan.

Etenkin nämä Peanut Butter Cupsit ovat ihania kahvin kanssa. Suklainen, pähkinäinen, makea ja samalla suolainen. Loistavaa.

Tikkukaramelli on hauska sana ja mukava turva makeanhimon iskiessä. Nämä tikkarit eivät sisällä keinotekoisia väri- tai makuaineita vaan ne on valmistettu aidoista hedelmämehuista. Nämä ovat gluteenittomia ja yksi tikkari sisältää 100% päivän c-vitamiinin tarpeesta. Hauskoja on myös tämän makusekoituksen maut, vai mitä mieltä olet mieltä: Pomegranate Pucker, PuckerWet-Face Watermelon, Strawberry Smash, Googly Grape, Very Very Cherry, Perfectly Peach, Razzmatazz Berry, Mango Tango.

Paketilla Atkins- herkkuja oli hintaa noin 4,35 euroa ja tikkaripussilla hieman päälle viisi euroa. Ei kovin halpaa, mutta eipähän tule herkuteltua joka päivä kun ei raaski... :D

Miten sinä herkuttelet? Kuinka usein on ns. karkkipäivä? Joko joka vuotiset "näin kesäkuntoon"- lehtijutut alkavat ahdistaa?

20140505_180153
 
 
20140505_180211
2 kommenttia:

  1. Nam! Hyvännäköisiä herkkuja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä on oikeasti hyvä koska mieskin varastaa näitä miun kätköstä.. :D

      Poista