tiistai 22. huhtikuuta 2014

Wanted: essence kynsilakanpoistaja

Kävipä niin onnellisesti että löysin kynsilakanpoistajan joka ei aiheuttanut kotona katkeraa perheriitaa, taistelua  kärhämää. Poistaja ei siis haise miehen mielestä kuvottavalle eikä siis pehmennä aivojani enempää.  Miehen mielipiteen lisäksi pidän itsekin tästä kovin. Etenkin glittereiden poistamisessa tämä on ässä. Luraus tätä vanulapuun ja foliohuput sormille hetkeksi. Kuin taikaiskusta glitterit lähtevät pois (ilman sitä rasittavaa hankaamista).

Tämä aarre on essencen Superheroes-sarjasta. Geelimäinen, glittereitä sisältävä pinkki aarre pullossa. Kuinka ollakaan, tätä ei saa tällä hetkellä ainakaan kosmetik4less-netikaupasta. Josta siis tilasin tuon kuvassa komeilevan yksilön. Juuri minun tuuriani. Löydät aarteen ja sitä ei saa lisää. Vinkkejä otetaan vastaan. Eli mistä voisin tätä aarretta saada lisää käsiini?


20140410_150030_LLS


4 kommenttia:

 1. Voi ei, on tosi ärsyttävää, kun löytää jonkun hyvän tuotteen ja sitten sitä ei enää saakaan mistään! Mäkin ehdin innostua tästä, kuulosti ja näytti niin lupaavalta, että kävin jo kurkkimassa Essencen nettisivuilla ja vähän kyllä kiinnostuin Nail Art -lakanpoistajasta, jonka myös pitäisi poistaa glitterit ja muut tehokkaasti. Ootko sattumoisin sitä kokeillut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ehtinyt kokeilemaan. Ehkä sitä voisin harkita myös.. Toivon että tämä vielä tulee myyntiin. :D

   Poista
 2. Löytyisköhän Amazonista? :) suosittelen kokeilemaan Kone Helsingin kynsilakanpoistoainetta, se jättää kynsille ainakin omasta mielestä ihan kivan tuoksun! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, täytyykin kurkata Amazon ja testata Kone Helsinki. :D

   Poista