sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Totuus kauneusbloggaajista

Kannanpa minäkin korteni kekoon kevään ja kauneusbloggareiden kunniaksi. Tämän aloitti  kauneusbloggaajista ihanan pirteä Salla Miss Piggy´s Pearls -blogista. Hänen energiaa ei voi kuin ihailla. Mahtava ihminen kerta kaikkiaan.

Ideana on yksinkertaisesti nimetä kauneusbloggaajia ja antaa heille kehuja. Sen jokainen ansaitsee, mutta niin harvoin vastaanottaa vaikka syitä olisi vaikka kuinka paljon. Tästä listalta jää uupumaan niin moni, mutta johonkin oli raja vedettävä. Kiitos Teille kaikille kanssasisarille.


Wind it up blogin Martina on todella kaunis ja kirjoittaa yhtä tämän hetkisistä suosikkiblogeistani. Kerran hänet tavanneena sain erittäin positiivisen kuvan hänestä, mukava ja lämminhenkinen ihminen. Unohtamatta mahtavaa blogia. Hänen ansiostaan olen saattanut köyhtyä euron tai muutaman. Jatka samaan malliin!

Cosmetic Landin Catarina on ensimmäisiä kommentoijia blogissani. Valitettavasti en ole ehtinyt häneen tutustua kasvokkain, sillä tiemme eivät Tampereella kohdanneet ajan käytön tai sen puutteen takia. Hän vaikuttaa super-mukavalta ja jälleen kerran on syötävän suloinen (en kuitenkaan söisi vaikka tapaisinkin face2face)

Sinistä pintaa blogin Hellin on helposti lähestyttävä ja todella mukava. Hänen kanssaan on mukava höpötellä. Höpöttelisin useimminkin jos mahdollisuus olisi. Kadehdin hänen upeita sinisiä silmiään ja tapaa jolla hän korostaa niitä. Kiitos juttutuokioista ja innostuksesta korostaa sinisyyttä omissa silmissäni.

Eyeshadow and Flame blogin Ilona on ilopilleri ja ihanan nörttimäinen. Mahtava ihminen joka leipoo todella herkullisia muffineja. Rakastuin tähän bloggaajaan kerta heitolla hänet tavatessani kasvokkain. Hänen silmämeikkinsä lyövät minut ällikällä ja saavat himoitsemaan indie-luomivärejä entistä enemmän.

Mustaa Kajalia blogin Heidi B on ensimmäisiä suomalaisia kauneusbloggaajia joita aloin seuraamaan. Hänen taitonsa meikata on kadehdittava, hänen kauneutensa ohella. Ihana ihminen myös kasvokkain. Hänenkin blogin innoittaman olen saattanut kukkaroa availla virtuaalikauppojen kassalla useammin kuin kerran. Ja löytänyt hänen ansiostaan todellisia aarteita.


Tässä kanssasisarten postauksia aiheesta. Käy lukaisemassa ja anna kehu ystävälle, läheiselle tai vaikka ventovieraalle. Muista kehua myös itseäsi.


  Ps. vaikka verbi kadehtia vilahtaa tässä postauksessa muutamaan otteeseen, en tarkoita sitä negatiivisessa tarkoituksessa. Te kaikki vain olette niin ihania

   
20140410_140630


8 kommenttia:

 1. Voooi kiitos paljon kauniista sanoista^^
  Tampereen jälkeen mulle jäi vähän sellanen "nobody" fiilis, kun tultiin tyttöjen kanssa paikanpäälle suoraan siihen Lumenen juttuun :S harmittaa ihan sikana, etten sitte kerennyt tutustua oikeen kehenkään :(

  Ehkä vieeelä joku päivä saan tutustua teihin ihan kasvokkain :'D

  VastaaPoista
 2. Hihiiii, punastun! Itken! Ihana Leben <3 Kiitos kauniista sanoista! ^^

  VastaaPoista
 3. Oooooh!! Martina täällä kiittää ja punastelee :)) Hyvä jos olen onnistunut antamaan itsestäni hyvän kuvan, yleensä olen niin hermostunut että jälkikäteen mietin että tulikohan taas sanottua jotain tyhmää :D

  Ja sori menetetyistä euroista :DD ;)

  VastaaPoista
 4. Voi! Kiitos oikein paljon kehuista :)

  VastaaPoista