keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Remington Pearl Wand

Olen saattanut mainita kerran tai pari ettei hiuksien kanssa näprääminen luonnistu meikäläiseltä. Siksi olen aina iloinen kun saan vinkkejä tai inspiraation kyseiseen puuhaan. Monessa blogissa on mainittu kiharruspuikot tai sauvat...viimeisen synonyymi taisi olla englantilaisittain stickki. Joka tapauksessa tämä sähkölaite on oiva apu kiharoiden tekemiseen.


20140406_155821_LLS
 
Kaltaiseni kömpelö tunari oli mielissään että Remingtonin pakettiin kuuluu lämmöltä suojaava hansikas. Eli hanska käteen joka hiuksia puikon ympärille kieputtaa ja kas, vältytään palovammoilta. Puikon pää ei kuumene eli tässä on ajateltu käyttömukavuutta kuluttajan kannalta. Tätä todistaa huippupitkä johto joka on kolme metriä, meikäläisen ei tarvitse kikkailla pistorasian kanssa (aikaa säästyy) Arvostan. Lisäksi tämän mukana tulee lämmönkestävä säilytyspussi, joten puikko matkaa tarvittaessa mukana kätevästi.


20140406_155943_LLS
 
 
Oman puikkoni ostin Anttilasta noin neljänkympin hintaan. Ja tätä kyseistä sauvaa olin hakemassa. Muista blogeista (kurkkaa vaikka täältä, täältä ja täältä) hyviä arvosanoja saaneena en muita ajatellutkaan. Toki kaupassa tein hieman vertailuja tarjolla olleesta valikoimasta.

Laitteella on viiden vuoden takuu eli laatua edulliseen hintaan. Puikon ulkonäkö on mainio, mustaa, mustaa ja hieman tyttömäisiä kukkia. Puikon pinnalla on 'Luxury Pearl Ceramic' pinnoite, jonka kerrotaan sisältävän aitoa helmiäistä. Lämmönsäätömahdollisuus on välillä 130ºC - 210ºC ja puikko on käyttövalmis 30 sekunnissa eli sopii kiireisiin aamuihin loistavasti. Ja kun huomioidaan automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua, niin ei tarvitse panikoida muistiko sammuttaa laitteen lähtiessään.

Testiaamun kiharoista en tajunnut ottaa kuvaa, mutta hienolta näytti ensikertalaisen väkertämiksi (ja vieläpä aamulla tehdyiksi!). Minäkin voin lämmöllä suositella.2 kommenttia:

  1. Sama tikku löytyy myös täältä. Tykkäsin aluksi kovin, sittemmin vielä enemmän, kun jätin hanskan pois käytöstä. Nykyään ei enää iske. Klipsillinen piippari on mun mieleen enemmän tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täältä löytyy klipsillinen piippari myös. Voin palata takaisin vanhaan jos siltä tuntuu. :)

      Poista