lauantai 12. huhtikuuta 2014

L'Oreal Riche - Pistachio Drage 852

Tampereen GoodieBagista löytynyt L'Oreal Riche kynsilakka sävyssä Pistachio Drage oli lahjoitus (yllätyyyys...)  L'Orealilta. Pistachio Drage on uusimpia sävyjä. Se on todella hempeän vihreä (enemmän valkoinen kuin minttuinen), mutta siitä on vähän ytyä. Niin kuin pistaasipähkinöissä on. BTW, itse olen suuri pähkinöiden ystävä, etenkin saksanpähkinät katoavat nopeasti taloudessamme.

Itse puin kynsille sävyn kahdessa kerroksessa (alla väritön aluslakka). Hyvin levittyvä ja kuivahti suhteellisen nopeasti. Suti on leveämpää mallia, eli muutama siveltimen veto riittää jos annostelee lakkaa hieman reilummin. Muutoinkin itse lakkaan mieluusti kaksi hieman paksumpaa kerrosta. Päälle laitan toki aina pikakuivattajan, koska olen söhelö.

L'Orealin nettisivuilla kerrotaan että lakka kestää jopa 7 päivän ajan. Itse en jaksa uskoa että omilla kynsillä näin onnellisesti kävisi. Minun kynnet irrottavat tehokkaasti lakat laattoina irti (poikkeuksena glitterlakat).

Nimettömiin lisäsin hieman Essien glitterlakkaa sävyssä Sparkle the top, mutta se ei oikein pääse oikeuksiinsa tämän sävyn kanssa. Efekti jää todella huomaamattomaksi. Haalea sävy kaipasi mielestäni leimailuja kaverikseen. Nähtäväksi jää jaksanko kaivaa välineet esiin naftaliinista..

Iskikö vaalea sävy sinuun? Miten on pähkinöiden laita? Yey eller nej?


20140410_111803


6 kommenttia:

 1. Makee sävy ja pähkinöille ehdoton yes!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on aika kiva mattapintaisenakin.. vaikka aluksi epäilin sopiiko meikäläisen kellertävään ihonsävyyn yhtään.

   Poista
 2. mielenkiintonen sävy ja ehdoton kyllä pähkinöille :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä sävy totta tosiaan, niin vaalea mutta samalla kirkas. :)

   Poista
 3. Tälle lakalle ja pähkinöille yes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilanne tällä hetkellä pähkinät 4 - 0 ei-pähkinöille... :D

   Poista